Pomohol Slovanu rozhodca? Fuj, hanbím sa, čo som videl, reaguje komentátor

Pomohol Slovanu k výhre v Ružomberku 2:1 rozhodca? Podľa komentátora mal dvojaký meter a jeho reakcia hovorí za všetko: Fuj, hanbím sa ...
  • Zdroj: TASR - Ján Krošlák

Pomohol Slovanu k výhre v Ružomberku 2:1 rozhodca? Podľa komentátora mal dvojaký meter a jeho reakcia hovorí za všetko: Fuj, hanbím sa za to, čo som videl!

FOTOGALÉRIA: Ružomberok - Slovan

Slovan Bratislava v dohrávanom súboji na pôde Ružomberka zvíťazil 2:1. Tréner Vladimír Weiss st. poslal najsilnejšiu zostavu a Liptáci prvýkrát na domácej pôde padli. Za výkon sa hanbiť rozhodne nemôžu, to skôr, podľa mnohých, rozhodca Michal Otčenáš. Tomu sa v určitých fázach stretnutie vymklo z rúk, rozdal až 13 žltých kariet (6 pre hráčov Slovana, 7 pre Ružomberčanov).

Na snímke hráči Slovana oslavujú gól.
Slovan vyhral v Ružomberku: Strelec rozhodol nádherným gólom Zobraziť článok

Slovan išiel do vedenia v 58. minúte po góle Čavriča. Ale už v 64. minúte sa zásluhou Chriena podarilo Liptákom vyrovnať. O tri minúty neskôr prišiel inkriminovaný moment, keď obranca domácich Mário Mrva po faule dostal druhú žltú a následne červenú kartu. Slovan presilovku využil a v 74. minúte rozhodol o výhre peknou individuálnou akciou David Strelec.

 

 

Objavujú sa názory, že rozhodca Otčenáš pomohol Slovanu. Pretože podobný zákrok ako Mrva predviedol aj Weiss ml., no druhú žltú v jeho prípade arbiter nevytiahol a neposlal kľúčového hráča belasých pod sprchy. Komentátor VOYO Marek Arpáš počas priameho prenosu o rozhodcovi tvrdil, že má dvojaký meter. "Až sa hanbím za to, čo som dnes videl v zápase Ružomberok - Slovan Bratislava. Fuj,“ reagoval po stretnutí na sociálnej sieti X. "Čo predvádzal Slovan je smutné. Očenáš začal pískať fajn, ale po atakoch sa zosypal,“ dodal neskôr v komentároch.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk