Porozprávame sa, miláčik? Lionel Messi zbúral internet

Argentínsky futbalista Lionel Messi (36) sa natrvalo zapísal do histórie svetového futbalu. Nedávno spravil Migue Granados, komik a herec, ...
  • Zdroj: Reprofoto X/Mique Grandos

Argentínsky futbalista Lionel Messi (36) sa natrvalo zapísal do histórie svetového futbalu. Nedávno spravil Migue Granados, komik a herec, rozhovor s legendárnym hráčom. Navyše vzniklo aj krátke promo video, ktoré sa stalo okamžite hitom internetu.

Nedávno si Argentínčan našiel chvíľu času a ochotne poskytol rozhovor Miguelovi Granadosovi. Bývalý komik a herec prebral s Messim rôzne témy. Na sociálnych sieťach sa objavila vtipná nahrávka oznamujúca premiéru rozhovoru, ktorá získala na internete veľkú pozornosť.

Vo videu čaká Messi na Grandosa, ktorý sa zrazu za ním objaví a pobozká majstra sveta na krk. Lionel je prekvapený a len sa šibalský usmieva. „Porozprávame sa, miláčik?" napísal k príspevku na sociálnej sieti komik Granados.

Nahrávka sa okamžite stala hitom internetu. Nie všetkým fanúšikom sa to však páčilo. Niektorí z nich sa čudovali, kde bol Messiho bodyguard, keď došlo až k takému zblíženiu. Pred časom argentínska tlač informovala, že za bezpečnosť Argentínčana je zodpovedný Yassine Chueko. Ide o bývalého vojaka americkej armády, ktorý sa zúčastnil misií v Iraku a Afganistane.

Cristiano Ronaldo nastúpil proti Švajčiarom až na záverečnú štvrťhodinu.
Ronaldo dostal od Saudov lákavú ponuku: Postaví sa do ringu? Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});