Škriniarovi Francúzi nakladajú: Bol katastrofálny! Stáva sa skutočným problémom a prepadákom PSG

Slovenský reprezentačný obranca Milan Škriniar (28) terčom obrovskej kritiky francúzskych médií. Jeho výkon bol katastrofálny, stáva ...

Slovenský reprezentačný obranca Milan Škriniar (28) terčom obrovskej kritiky francúzskych médií. Jeho výkon bol katastrofálny, stáva sa prepadákom PSG!

Fotogaléria

Slovenský obranca Milan Škriniar (28) v lete podpísal kontrakt s francúzskym PSG vďaka ktorému sa stal historicky najlepšie zarábajúcim slovenským športovcom. Podľa portálu capology.com za päť rokov zarobí slovenský reprezentant celkovo 81,8 milióna eur. Stal sa piatym najlepšie plateným hráčom francúzskeho majstra. A s tým logicky stúpa aj tlak na výkony.

Škriniar si to "zlízol" od francúzskeho L´Equipe po domácej ligovej prehre PSG s Nice (2:3). Podľa hodnotenia prestížneho magazínu podal Škriniar katastrofálny výkon a dostal len 3 body z desiatich - obstál najhoršie spomedzi všetkých parížskych hráčov.

Milan Škriniar súperovi nič nedaruje.
Škriniar bol len štatista, PSG doma trikrát inkasovalo: Prehra bolí, odkázal Enrique Zobraziť článok

L´Equipe vyčíta Škriniarovi, že bol príliš pomalý a nezvládal v osobných súbojoch brániť nigérijského útočníka Teremu Moffiho, ktorý strelil dva góly. "Takýmto tempom sa zo Slováka stane skutočný problém. Proti Nigérijčanovi prehrával súboje jeden na jedného," píše francúzske periodikum. "Hráči Nice si užívali jeho pomalosť a nedostatok pohyblivosti. Pod tlakom sa zdá byť priechodný."

V parížskom Parku princov si za vynaložené milióny sľubujú od Milana Škriniara podstatne spoľahlivejšie a presvedčivejšie výkony. Nielen v domácej Ligue 1, ale aj v prestížnej Lige majstrov, v ktorej chce PSG zamieriť až na vytúžený vrchol. S neistým Škriniarom v strede defenzívy to ale môže byť problém. Francúzi volajú po zlepšení. "V opačnom prípade mu hrozí, že sa vo francúzskom hlavnom meste stane prepadákom.“

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});