Zomrela ako Dubovský: Patrila medzi najlepšie futbalistky krajiny († 26)

Tragická dovolenka! Jedna z najlepších futbalistiek Moldavska Violeta Mitulová († 26) zomrela po páde z útesu.
  • Zdroj: iStock

Tragická dovolenka! Jedna z najlepších futbalistiek Moldavska Violeta Mitulová († 26) zomrela po páde z útesu.

Tragická dovolenka! Moldavská futbalová reprezentantka Violeta Mitulová († 26) zahynula po páde z útesu. Rovnako ako v lete 2000 slovenská futbalová legenda Peter Dubovský, ktorý počas dovolenky v Thajsku spadol z útesu vysokého 10 metrov pri snahe nájsť si vhodné miesto na odfotografovanie vodopádov.

Mitulová hrá od jari na Islande za klub UMF Einherji. Práve v tejto severskej krajine sa stala tragická udalosť. Islandské médiá informovali o tom, že polícia dostala hlásenie o páde ženy z útesu v prístave Vopnafjördur. Nešťastnú udalosť videli na vlastné oči jej spoluhráčky, s ktorými sa vybrala na výlet. Privolaní záchranári jednej z najlepších moldavských futbalistiek nedokázali pomôcť.

Ilustračná fotografia.
Tragická správa: Zomrel bývalý dlhoročný hráč († 80) tradičného slovenského klubu Zobraziť článok

"Smrť našej futbalovej reprezentantky nás veľmi zasiahla. Sme hlboko zarmútení,“ reagovala Moldavská futbalová federácia. Mitulovej klub UMF Einherji zorganizoval zbierku na pomoc pozostalým. Ďalšie tímy z Islandu usporiadali charitatívny zápas. Mitulová mala na konte tituly z Moldavska aj Rumunska. Na klubovej úrovni pôsobila aj v Taliansku či Španielsku.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});