Šialenstvo okolo Ronalda sa skončilo: Portugalská hviezda odletela zo Slovenska

Hviezda portugalskej futbalovej reprezentácie v sobotu predpoludním opustila Slovensko. Na odlet Cristiana Ronalda (38) z Bratislavy ...
  • Zdroj: Jozef Forro

Hviezda portugalskej futbalovej reprezentácie v sobotu predpoludním opustila Slovensko. Na odlet Cristiana Ronalda (38) z Bratislavy sa prišli pozrieť aj slovenskí fanúšikovia.

FOTOGALÉRIA: Ronaldov odlet z Bratislavy

Portugalská reprezentácia v piatok zvíťazila proti nášmu výberu 1:0. Duel sa odohral na NFŠ a bol beznádejne vypredaný. Ďalší zápas futbalistov z Pyrenejského polostrova je na programe už v pondelok. Na domácej pôde privítajú hráči okolo kapitána Ronalda Luxembursko.

Práve preto sa reprezentácia Portugalska na Slovensku dlho nezdržala. Prakticky pár hodín po záverečnom hvizde piatkového stretnutia mali futbalisti vedení trénerom Martinezom naplánovaný odlet z Letiska Milana Rastislava Štefánika v Bratislave.

Na hviezdu svetového futbalu sa prišli pozrieť fanúšikovia nielen pri prílete, ale i keď odchádzala. Ronaldo odletel z Bratislavy o 11:25 Boeingom 737 spoločnosti KlasJet s cieľovou zastávkou na juhu Portugalska (mesto Faro).

Tréneri reprezentácie: Calzona (SVK) a Martinez (POR)
Calzona i tréner Portugalska nešetrili chválou: Slovákom chcem zložiť poklonu! Zobraziť článok
Martin Dúbravka nie je spokojný so svojou pozíciou v klube.
Dúbravka po zápase s Portugalskom: Prevláda sklamanie... Zobraziť článok
Lukáš Haraslín sa stal oporou aj reprezentačného tímu Slovenska.
Haraslín o nevyužitej šanci a výkone Slovákov: Výsledok nás trošku mrzí Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk