Nádherné privítanie Neymara v Saudskej Arábii: Fanúšikovia si ale na jeho debut ešte musia počkať

Komplikácie hneď po príchode. Hviezdny brazílsky futbalista Neymar (31) si zrejme až do septembra bude musieť počkať na svoju súťažnú ...
  • Zdroj: TASR/AP

Komplikácie hneď po príchode. Hviezdny brazílsky futbalista Neymar (31) si zrejme až do septembra bude musieť počkať na svoju súťažnú premiéru v drese saudskoarabského Al Hilal SFC.

FOTOGALÉRIA: Famózne privítanie Neymara v Saudskej Arábii

Dôvodom tohto odkladu je podľa trénera Jorgeho Jesusa bližšie nešpecifikované zranenie skúseného útočníka. Ten priletel do Rijádu minulý týždeň z francúzskeho Paríža Saint Germain.

Neymar je inovatívny a kreatívny hráč, pomôže nám sa zlepšiť, ale má teraz ľahké zranenie a neviem, kedy sa vráti. Snáď bude pripravený v polovici septembra," povedal Jesus po sobotňajšom oficiálnom ceremoniáli, pri ktorom mnohonásobného brazílskeho reprezentanta privítalo na štadióne 60 000 zvedavých fanúšikov.

Neymar prišiel do Al Hilal SFC za 90 miliónov eur, čo predstavuje rekord saudskoarabskej Pro League. Podľa francúzskeho denníka L'Equipe podpísal v klube dvojročnú zmluvu, vďaka ktorej zarobí astronomických 160 miliónov eur.

NÁDHERNÉ PRIVÍTANIE BRAZÍLSKEJ HVIEZDY​​​​​​

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});