Hrozná smrť portugalského futbalistu (†27): Rozdrvili ho dva kamióny!

Veľká tragédia zasiahla svet futbalu! Pri zrážke s dvoma kamiónmi zahynul portugalský útočník Paollo Madeira Oliveira (†27).
  • Zdroj: iStock

Veľká tragédia zasiahla svet futbalu! Pri zrážke s dvoma kamiónmi zahynul portugalský útočník Paollo Madeira Oliveira (†27).

Obrovská tragédia! Portugalský útočník Paollo Madeira Oliveira (†27) z vietnamského klubu Hoang Anh Gia Lai zahynul pri hrozivej zrážke spoločne s predstaviteľmi svojho tímu. Podľa informácií portálu VNExpress došlo k tragickej zrážke v sobotu 12. augusta okolo tretej hodiny popoludní.

Do vozidla, v ktorom sedel futbalista, zozadu narazil kamión, ktorý nasmeroval auto s Oliveirom priamo oproti idúcemu ďalšiemu kamiónu. Vozidlo s jeho posádkou bolo brutálne rozdrvené medzi dvoma kolosmi v plnej rýchlosti. Prítomní museli dvere auta odstrániť, aby mohli vytiahnuť telá pasažierov.

Ilustračná fotografia.
Tragická nehoda! Navždy odišiel mladý jazdec († 22) Zobraziť článok

Okrem Oliveiru zahynuli pri tragickej zrážke aj asistent trénera Duong Minh Ninh (†48) a lekár Doan Trong Tri (†29). Jediný z posádky prežil 57-ročný šofér vozidla, ktorý bol s vážnymi poraneniami prevezený do nemocnice. Členovia vietnamského klubu Hoang Anh Gia Lai mierili domov, no prah svojich domovov už viac neprekročia.

Oliveira prišiel do Vietnamu v januári tohto roka z portugalského Farense, ktoré je nováčikom najvyššej portugalskej súťaže. Vietnamskému tímu Hoang Anh Gia pomohol portugalský útočník, naopak, k záchrane, ale radosť z udržania sa zatienila nedávna tragická udalosť.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk