Covid nepovedal posledné slovo: Michalovce prerušili tréningový proces

Tréner Marek Petruš má problém! Až 12 hráčov je chorých, preto Michalovce stopli tréningový proces.

Tréner Marek Petruš má problém! Až 12 hráčov je chorých, preto Michalovce stopli tréningový proces.

Fotogaléria

Informácia na oficiálnej stránke klubu zo Zemplína určite nepotešila žiadneho fanúšika Michaloviec. „Od utorka náš trénerský tím prerušil tréningový cyklus, nakoľko sa zdravotný stav nezlepšuje. Až dvanástim hráčom bolo diagnostikované ochorenie COVID-19. Zísť by sme sa mali opäť až v sobotu,“ píše sa na webe MFK Zemplín.

Zápas so Slovanom sa odohrá v novembri!

Michalovce zažívajú úvod ročníka ako z hororu. Po troch zápasoch majú na svojom konte iba bod za remízu z prvého kola. Zápas v Trenčíne prehrali 2:0 a na svojom trávniku nestačili na banskobystrickú Duklu, ktorá im dala tri kusy. 

Zemplín sa mal v sobotu stretnúť v rámci štvrtého kola našej najvyššej súťaže so Slovanom. "Náš sobotňajší duel štvrtého kola Niké ligy na Tehelnom poli proti úradujúcemu majstrovi ŠK Slovan Bratislava je ohrozený. Kvôli tomu, že náš tím kvári choroba sme požiadali Úniu ligových klubov o jeho preloženie," píšu Michalovce na oficiálnej stránke.

Únia ligových klubov (ÚLK) vyhovela požiadavke MFK Zemplín Michalovce o odloženie zápasu 4. kola Niké ligy proti ŠK Slovan Bratislava. Dôvodom je vysoká maródka v tíme Zemplínčanov. Duel sa mal uskutočniť v sobotu 19. augusta o 18.00 h, no ÚLK ho preložila na stredu 1. novembra (15.00 h).

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});