Za ostrý konflikt s trénerom dostal padáka! Slovenský futbalista si môže hľadať nový klub

V klube končí hneď v úvode sezóny! Slovenský futbalový záložník Jakub Považanec (32) už nebude hrať za český Jablonec.
  • Zdroj: TASR/Erika Ďurčová

V klube končí hneď v úvode sezóny! Slovenský futbalový záložník Jakub Považanec (32) už nebude hrať za český Jablonec.

Považanec mal podľa informácií inFotbal.cz „ostrú výmenu názorov“ s trénerom Radoslavom Látalom. Drsný konflikt sa mal udiať po domácom výprasku 1:5 so Spartou Praha.

Slovák pritom na konci júna predĺžil zmluvu s Jabloncom do leta 2024 a odmietol ponuku Banskej Bystrice. V Jablonci nad Nisou pôsobil od roku 2017.

Miroslav Pelta, prezident FK Jablonec, mal dať povolenie Považancovi, aby si hľadal nový klub. Žiadnu ponuku zatiaľ nedostal. Informuje český web inFotbal.cz.

Klub FK Jablonec poprel správy, že došlo ku konfliktu. „K žiadnej roztržke alebo hádke počas rokovaní medzi trénerom a hráčom nedošlo, rovnako sa v pokoji riešila aktuálna situácia medzi hráčom a vedením klubu," uviedol klub. „Majiteľ klubu Miroslav Pelta povedal Jakubu Považancovi, že má povolenie hľadať si angažmán, a klub hráča uvoľnil na prestupový trh. Jeho budúcnosť sa aktuálne rieši," doplnil hovorca klubu Martin Bergman.

Považanec končí v Jablonci len nedlho po tom, čo pred novou sezónou predĺžil zmluvu do 30. júna budúceho roka. Na severe Čiech pôsobil skúsený slovenský stredopoliar od januára 2017 a patril k stabilným členom základnej zostavy. Pri absencii veterána Tomáša Hübschmana v otváracej jedenástke v poslednej dobe plnil funkciu zastupujúceho kapitána. Považanec hrával aj za Duklu Praha, v českej lige má na konte 272 štartov a 19 gólov.

Pravdepodobne posledný zápas Ronalda proti Messimu skončil prestrelkou.
Zahrá si Cristiano Ronaldo opäť v Lige majstrov? Prekvapujúce informácie Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});