Zahrá si Cristiano Ronaldo opäť v Lige majstrov? Prekvapujúce informácie

Bláznivý nápad alebo zásah do čierneho? To ukáže až čas.

Bláznivý nápad alebo zásah do čierneho? To ukáže až čas.

Fotogaléria

Arabská futbalová federácia začala pracovať na divokej karte v Lige majstrov pre saudskoarabského šampióna. Špeciálnu požiadavku v tejto veci má dostať na stôl šéf UEFA Aleksander Čeferin. Ak by sa žiadosti vyhovelo, môže to znamenať návrat Cristiana Ronalda do milionárskej súťaže.

Neymar, Karim Benzema či N'Golo Kante, to sú len niektorí z hráčov, ktorí sa toto leto rozhodli prestúpiť do Saudskej Arábie. Ronaldo tam pôsobí od januára a saudská liga je čoraz obľúbenejšou destináciou pre množstvo futbalistov.

Taliansky denník Corierre dello Sport v uplynulých dňoch informoval, že Saudi plánujú vstúpiť na európsky trh. Hlavným cieľom je získať miestenku v Lige majstrov. Súťaže mimo starý kontinent im už nestačia. Pritom tamojšie kluby pôsobia v Ázijskej Lige majstrov a Pohári majstrov arabských klubov.

Ilustračná fotografia.
Tragická nehoda! Navždy odišiel mladý jazdec († 22) Zobraziť článok

Šéfovia arabskej federácie majú v najbližších dňoch podať žiadosť o udelenie divokej karty šampiónovi Saudi Pro League.

Reforma Ligy majstrov hrá do kariet Saudov. Od budúcej sezóny bude v Lige majstrov viac mužstiev. Skupinová fáza sa rozšíri na 36 tímov, čo by uľahčilo vstup klubom z mimoeurópskych krajín. Jedným z argumentov v prospech arabskej federácie je podľa médií túžba získať skúsenosti v súťaži s najväčšími európskymi tímami, ako aj získať ešte väčšiu prestíž.

Na snímke Ronaldo (vľavo) s bývalým trénerom Mariom Zagallom.
Rekordér, ktorý sa navždy zapísal do histórie: Majster sveta skončil v nemocnici Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});