Bývalý šampión Joshua knokautoval fínskeho veterána: Diváci ho vypískali

Bývalý profesionálny majster sveta v ťažkej váhe Brit Anthony Joshua (33) vyhral aj druhý tohtoročný zápas, v ktorom znova nešlo o žiadny ...

Bývalý profesionálny majster sveta v ťažkej váhe Brit Anthony Joshua (33) vyhral aj druhý tohtoročný zápas, v ktorom znova nešlo o žiadny titul. V londýnskej O2 Arene porazil v sobotu fínskeho veterána Roberta Heleniusa (39), ktorého knokautoval v siedmom kole.

Fotogaléria

Tridsaťdeväťročný Helenius na poslednú chvíľu zaskočil za Brita Dilliana Whytea, ktorého zo súboja vyradil pozitívny dopingový test.

Joshua ukončil stretnutie tvrdým úderom v siedmom kole. Predtým naň ale v priebehu zápasu niektorí diváci za predvedený výkon pískali. "Vedel som, že na to dôjde. Všetci hovoria o novom A.J. a starom A.J. a po dvoch alebo troch kolách začne byť publikum trochu netrpezlivé," povedal BBC promotér tridsaťtriročného britského boxera Eddie Hearn.

"Vycentruje pravačku a uštedri Heleniusovi jeden z knokautov roka. To je A.J., ktorého práve teraz vidíte. Musí byť ešte agresívnejší ako dnes, ale má čo ponúknuť," dodal.

"Tento šport je nevypočítateľný. Nesmiete sa nechať zaskočiť. Ja som dnes svoju prácu odviedol," uviedol Joshua, ktorý predviedol 23. k.o. v kariére. Na konte má 26 víťazstiev a tri porážky.

O majstrovské pásy organizácií WBA, IBO, IBF a WBO prišiel Joshua predvlani porážkou s Oleksandrom Usykom. S Ukrajincom znova prehral vlani. Tohtoročnými výhrami si vydláždil cestu k lukratívnemu súboju s Američanom Deontayom Wilderom, s ktorým by mal boxovať v januári.

Reakcia Cristiana Ronalda sa stala hitom internetu.
Ronaldo bol v šoku, toto nečakal: Jeho reakcia okamžite obletela svet! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});