Víťazný návrat dvojnásobnej mamy Wozniackej: Chvíľu trvalo, kým som striasla hrdzu!

Lepšie, ako čakala! Dánska tenistka Caroline Wozniacka zažila víťazný návrat na kurty po vyše triapolročnej prestávke. V úvodnom kole ...

Lepšie, ako čakala! Dánska tenistka Caroline Wozniacka zažila víťazný návrat na kurty po vyše triapolročnej prestávke. V úvodnom kole turnaja WTA v Montreale zdolala austrálsku kvalifikantku Kimberly Birrellovú 6:2, 6:2. „Je to skvelý pocit, ale chvíľu trvalo, kým som zo seba striasla hrdzu,“ priznala Wozniacka.

Fotogaléria

Dánka s poľskými koreňmi sa vrátila do turnajového kolotoča vo veľkom štýle. Niekdajšia svetová jednotka povolila svojej súperke iba štyri gemy, a to hrala prvý zápas od januára 2020.

„Je to v podstate ako jazda na bicykli. Keď sa to raz naučíte, nikdy to nezabudnete,“ opísala dvojnásobná mama a priznala, že príprava na duel bola pre ňu zvláštna, keďže si už zvykla na iný denný režim.

„Predtým, ako som išla večer spať, som si hovorila, že ráno sa musia najskôr deti zobudiť a potom sa spolu naraňajkujeme. Potom mi došlo, že to akosi nezapadá do môjho rozvrhu.“

Šikovná tínedžerka má pred sebou svetlú budúcnosť.
Slovenky zdolali Španielky a postúpili do finále ME: Vrátia Bulharkám prehru? Zobraziť článok

Caroline bola líderkou rebríčka WTA 71 týždňov a profesionálnu kariéru ukončila zo zdravotných dôvodov - pre reumatoidnú artritídu. Medzitým sa stala dvojnásobnou matkou, najskôr sa jej narodila dcérka Olivia a potom synček James, ktorých má s bývalým americkým basketbalistom Davidom Leem.

V Montreale štartuje na základe voľnej karty, ktorú má dostať aj od organizátorov grandslamového US Open.

Bývalý brankár NHL Dominik Hašek
V národnom tíme nemáš čo hľadať, ty idiot! Hašekov konflikt naberá na obrátkach Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});