Fanúšikovia Dunajskej Stredy vyvolali transparentom obrovský rozruch: Ohavné, čo spravili!

Futbaloví priaznivci DAC 1904 Dunajská Streda vytiahli v ligovom zápase obrovský plagát, ktorý spustil vlnu kritických komentárov.

Futbaloví priaznivci DAC 1904 Dunajská Streda vytiahli v ligovom zápase obrovský plagát, ktorý spustil vlnu kritických komentárov.

Fotogaléria

Futbalisti Dunajskej Stredy v druhom kole Niké ligy s prehľadom zdolali nováčika FC Košice 5:2. Vicemajster rozhodol o výsledku už počas prvého polčasu, keď strelil tri góly.

Dunajská Streda a Košice sa stretli na ligovom trávniku opäť po ôsmich rokoch. V drese domácich strelil dva góly Nikola Krstovič, ku ktorému sa pridali Yhoan Andzouana, Ammar Ramadan a Zoran Záhradník. Hostia už len skorigovali skóre, keď sa presadili Marcel Vasiľ a Pačinda.

Slovan čaká v ďalšom kole izraelský majster Maccabi Haifa.
Žreb play off v pohárovej Európe: TOTO sú možní súperi Slovana! Zobraziť článok

Škvrnu na zápase zanechali podporovatelia DAC, ktorí vytiahli provokatívny transparent. Opäť raz len zhoršili aj tak napäté vzťahy medzi slovenskými a maďarskými fanúšikmi.

Fotografia zo zápasu sa objavila na sociálnej sieti twitter. Príspevok sa na internete okamžite rozšíril.  Mnohí sú zo správania fanúšikov DAC sklamaní a nahnevaní. „Neprijateľné! Toto je na poriadne mastnú pokutu,“ hneval sa jeden z komentujúcich pod fotkou. „To je neuveriteľné, čo si títo pomýlenci dovoľujú. Ako sa toto bude riešiť??? Nikde som absolútne nič nezachytil,“ zúril ďalší. „Je toto v 21. storočí akceptovateľné?,“ pýtal sa divák.

Francúzsky futbalista Kylian Mbappé.
Mbappé trucuje, v PSG ho majú už plné zuby: Majster sveta prestupuje do tohto klubu! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk