Slovan Bratislava v lige opäť zakopol, Dunajská Streda si pochutnala na defenzíve Košíc

Niké liga dnes pokračovala ďalšími zápasmi 2. kola. Nováčik z Košíc zavítal do Dunajskej Stredy, Michalovce vyzvali Trenčín a majstrovský ...
  • Zdroj: TASR

Niké liga dnes pokračovala ďalšími zápasmi 2. kola. Nováčik z Košíc zavítal do Dunajskej Stredy, Michalovce vyzvali Trenčín a majstrovský Slovan Bratislava hostil Banskú Bystricu.

FOTOGALÉRIA: Niké liga - 2. kolo

Slovan Bratislava doma len remizoval s Duklou Banská Bystrica 2:2. Po minulotýždňovej bezgólovej remíze v Košiciach tak úradujúci majster stále čaká na prvé víťazstvo v ligovej sezóne.

Bystričania išli do vedenia v 11. minúte zásluhou Enza Maura Arevala Acostu, ale po góle chorvátskeho stredopoliara Marka Toliča v 37. minúte sa Slovan nadýchol k obratu. V závere polčasu nepremenil Vladimír Weiss pokutový kop, ale po prestávke po jeho prihrávke skóroval zblízka ghanský útočník Malik Abubakari. Hosťom však vyšla v 87. minúte štandardka, keď sa po rohovom kope presadil hlavou Timotej Záhumenský a zariadil deľbu bodov.      

ŠK Slovan Bratislava - Dukla Banská Bystrica 2:2 (1:1)
Góly:
37. Tolič, 50. Abubakari – 11. Acosta, 87. Záhumenský. Rozhodovali: Dzivjak – Bednár, Košecký, ŽK: Migaľa, Slebodník

Mason Mount (vpravo) počas prípravného zápasu proti francúzskemu RC Lens.
Nové posily Manchestru United sa poriadne červenali: Takéto kiksy sa nevidia ani na dedine! Zobraziť článok

Dunajská Streda s prehľadom zdolala nováčika z Košíc 5:2. Vicemajster rozhodol o výsledku už počas prvého polčasu, keď strelil tri góly.

Dunajská Streda a Košice sa stretli na ligovom trávniku opäť po ôsmich rokoch. Erik Pačinda odohral svoj jubilejný dvojstý zápas v najvyššej súťaži. Za DAC nastúpil prvýkrát v bráne Aleksandar Popovič. V drese domácich strelil dva góly Nikola Krstovič, ku ktorému sa pridali Yhoan Andzouana, Ammar Ramadan a Zoran Záhradník. Hostia už len skorigovali skóre, keď sa presadili Marcel Vasiľ a spomínaný Pačinda.

FC DAC 1904 Dunajská Streda - FC Košice 5:2 (3:0)
Góly:
9. a 61. Krstovič, 26. Andzouana, 38. Ramadan, 82. Záhradník – 79. Vasiľ, 84. Pačinda. Rozhodovali: Ruc – Jekkel, Poláček, ŽK: Risvanis, Krstovič - Mizerák, Turčák, Golikov, Pačinda, 5987 divákov.

Nemecký futbalový brankár Yann Sommer.
Inter Miláno našiel náhradu za Andrého Onanu: Z Bayernu Mníchov ulovil skúseného gólmana Zobraziť článok

Futbalisti AS Trenčín si poradili s MFK Zemplín Michalovce 2:0. Domáci majú po dvoch dueloch na svojom konte plný počet bodov a patrí im priebežené prvé miesto v tabuľke. Michalovčania zatiaľ získali len bod.

Trenčania otvorili skóre duelu v 35. minúte, keď sa presadil Rahim Ibrahim. V druhom dejstve potvrdil víťazstvo Eynel Soares. Hostia mali celkovo 11 streleckých pokusov, no nedokázali prekonať brankára Vozinhu.

AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce 2:0 (1:0)
Góly:
35. Ibrahim, 81. Soares. Rozhodovali: Kišš – Jánošík, Čajka, ŽK: Bariš, Hollý, Kmeť - Bahi, Száraz.

Čílsky futbalista Alexis Sánchez.
Návrat niekdajšej opory po dlhých rokoch? FC Barcelona má na lane dobre známe meno Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});