Nové posily Manchestru United sa poriadne červenali: Takéto kiksy sa nevidia ani na dedine!

Toto si za klobúk rozhodne nedajú! Počas prípravného zápasu Manchestru United proti francúzskemu RC Lens (3:1) predviedli nové hviezdne ...
  • Zdroj: TASR/AP

Toto si za klobúk rozhodne nedajú! Počas prípravného zápasu Manchestru United proti francúzskemu RC Lens (3:1) predviedli nové hviezdne posily Červených diablov dve obrovské chyby, na ktoré len tak ľahko nezabudnú.

FOTOGALÉRIA: Nové posily Manchestru United sa poriadne červenali

Manchester United sa už vrátil z americkej tour a priateľský duel proti Racingu Lens odohral doma na Old Trafford. Fanúšikom sa tak prvýkrát predstavili dve letné posily - André Onana a Mason Mount.

Brankárska posila z Interu Miláno nastúpila do svojho tretieho zápasu za anglický klub, ale na prvé čisté konto si ešte bude musieť počkať. Tentokrát ho oň pripravil útočník Florian Sotoca. V 23. minúte si potiahol loptu na stredový kruh a všimol si, že kamerunský brankár stojí príliš vysoko. Neváhal a exkluzívnou strelou z takmer päťdesiatich metrov rozvlnil sieť. Onanovi ostali len oči pre plač.

Nemecký futbalový brankár Yann Sommer.
Inter Miláno našiel náhradu za Andrého Onanu: Z Bayernu Mníchov ulovil skúseného gólmana Zobraziť článok

Červenať sa ale môže aj záložník Mason Mount, ktorý prišiel do Manchestru z londýnskej Chelsea za 64 miliónov eur. V prvých šiestich stretnutiach v novom drese neskóroval. Zmeniť to mohol práve proti Lens. V 16. minúte ho na malom vápne nádherne našiel mladík Garnacho a pred sebou mal už len odkrytú bránu. Pri preberaní lopty však anglický reprezentant zakopol, a tak nedokázal úspešne zakončiť.

Nové posily ale tieto zaváhania napokon až tak mrzieť nemuseli. Manchester United totiž dokázal v druhom polčase otočiť nepriaznivý vývoj stretnutia a vďaka gólom Rashforda, Antonyho a Casemira porazil francúzskeho súpera 3:1.

ZAVÁHANIE BRANKÁRA ANDRÉHO ONANU:

KIKS MASONA MOUNTA:

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});