Manželka Icardiho prehovorila o svojej chorobe, šokovala verejnosť: Zomieram!

Argentínska modelka Wanda Nara (36), ktorá je manželkou argentínskeho futbalistu Maura Icardiho (30), prehovorila o svojej vážnej chorobe.

Argentínska modelka Wanda Nara (36), ktorá je manželkou argentínskeho futbalistu Maura Icardiho (30), prehovorila o svojej vážnej chorobe.

Fotogaléria

Novinár Jorge Lanata zverejnil informácie, že Wanda trpí leukémiou. Modelka správu, v ktorej sa informuje o jej diagnóze, nepotvrdila. „Podstúpi punkciu kostnej drene, aby definitívne diagnostikovali to, čo je už známe, ale zatiaľ to zostáva utajené. Wanda je už v kontakte s centrom, ktoré sa na liečbu leukémie špecializujú,“ uviedol. Žurnalista mal informácie získať z okolia Argentínčanky.

Gólová radosť slovanistov, zľava strelec gólu Vukan Savičevič, František Kubík, Nermin Crnkič, Slobodan Simovič a Adam Zreľák.
Obrovská tragédia: Ex-hráča Slovana našli mŕtveho v byte († 30)! Zobraziť článok

Manželka Maura Icardiho teraz prelomila mlčanie a o svojom zdravotnom stave prehovorila verejne. „Bola to pre mňa šokujúca správa. O svojej chorobe som sa dozvedela z televízie. Bola som v nemocnici, ale nič som nevedela. Najskôr prišli sestry, plakali a objímali ma. Išla som za Maurom a povedala som mu, že umieram, ale nechcú mi povedať prečo. Spanikárila som, pretože som nevedela, čo sa deje,“ prezradila Wanda Nara v šou argentínskeho novinára Angela de Brita.

Modelka sa má liečiť na klinike v Buenos Aires, ktorá sa špecializuje na ochorenie krvi. „Moje deti plakali, všetci boli zúfalí. Mauro sa chcel vzdať kariéry. Moja sestra sa chcela vrátiť z dovolenky. Mamička plakala na podlahe. Cítila som, že sa všetko rúca,“ uviedla.

„Čakám na testy a na diagnózu, ktorú zatiaľ nepoznám,“ napísala pred nedávnom Wanda na Instagrame.

Generálny riaditeľ ŠK Slovan Bratislava Ivan Kmotrík ml. a tréner ŠK Slovan Bratislava  Vladimír Weiss st.
Slovenský reprezentant je krok od prestupu do Slovana: Kmotrík ml. prezradil detaily! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});