Weissa očaril debutant Marcelli: Talentovaný mladík má prilákať ľudí

V drese Slovana sa od začiatku predstavil hráč s veľkým potenciálom - Nino Marcelli (18). Fanúšikovia slovenského futbalu ho prvýkrát ...
  • Zdroj: TASR

V drese Slovana sa od začiatku predstavil hráč s veľkým potenciálom - Nino Marcelli (18). Fanúšikovia slovenského futbalu ho prvýkrát zaregistrovali na nedávnych MS do 20 rokov v Argentíne, no a teraz si naňho budú musieť zvykať aj na ligových trávnikoch.

FOTOGALÉRIA: Weiss

Pri svojom debute bol najnebezpečnejším hráčom belasých. Často mal na kopačkách loptu a tréner Vladimír Weiss st. bol z neho nadšený.

Podľa slov skúseného trénera ukázal ofenzívny hráč obrovský potenciál. „Najväčší zážitok z toho zápasu mi poskytol Nino Marcelli. Je najmladší a bol najnebezpečnejším hráčom. Má veľký talent. Hovoril som mu, urob si pri šestnástke, čo len chceš. Mal trochu rezervy, že urobil perfektnú vec, ale potom nasledovala nevydarená prihrávka a dalo sa to riešiť lepšie. Ukázal potenciál. Bol drzý v útoku i individuálne. Verím, že má skvelú budúcnosť v Slovane a bude tešiť ľudí, lebo tí sa chodia pozerať na takýchto futbalistov,“ pochválil mladíka.

V rodine Bodeho Millera sa takmer udiala ďalšia tragédia.
Krušné chvíle Millera: Prišiel o malú dcérku († 1), teraz išlo o život jeho synovi Zobraziť článok

Ten po stretnutí skonštatoval, že to bol veľmi ťažký zápas. „Košičania sú po dlhej dobe v prvej lige. Boli veľmi motivovaní od začiatku. Pred vypredaným štadiónom sa hralo ťažko. My sme nepremenili veľké šance. Ani ja som nepremenil tri tutovky. Mohol som dať dvakrát spätnú loptu. Čo sa dá robiť. Odtiaľto je cenný aj bod, hoci na druhej strane je to málo,“ vyjadril sa s tým, že sa cítil dobre a skúsení hráči ho podržali. „Chcel som využiť šancu a dúfam, že sa mi to podarilo. Uvidíme, čo bude ďalej,“ uzavrel.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});