Obrovská komplikácia pre Slovan krátko pred výkopom: Čo sa stalo?

Veľkú komplikáciu rieši Slovan Bratislava krátko pred výkopom úvodného stretnutia 2. predkola Ligy majstrov na pôde Zrinjski Mostar. ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Veľkú komplikáciu rieši Slovan Bratislava krátko pred výkopom úvodného stretnutia 2. predkola Ligy majstrov na pôde Zrinjski Mostar. Nastúpi bez kľúčového hráča!

FOTOGALÉRIA: weiss

Obrovskú komplikáciu musí riešiť slovenský majster krátko pred úvodným stretnutím 2. predkola Ligy majstrov na pôde majstra Bosny a Hercegoviny Zrinjski Mostar. Čo sa stalo? Slovan nastúpi bez svojho kľúčového hráča Vladimíra Weissa mladšieho! Podľa našich informácií ho vyradili zdravotné problémy.

Futbalistov Slovana čaká v 2. predkole Ligy majstrov Mostar.
Slovan spoznal možných súperov v 3. predkole: Nič ľahké ho nečaká Zobraziť článok

Tréner Vladimír Weiss starší tak prišiel po Jurajovi Kuckovi o druhú veľkú oporu svojho tímu. Kucka si odpykáva ešte jeden zápas z trestu za uhryznutie protihráča v úvodnom zápase 1. predkola proti luxemburskému Swiftu Hesperange.

„Absencia Weissa z hľadiska kreativity hry môže byť fatálna," vyhlásil tréner a televízny expert Ladislav Borbély v predzápasovom štúdiu na RTVS.

„Vlado sa po včerajšom tréningu sťažoval, že sa necíti dobre a dostal teplotu. Zostal na hoteli, nie je pripravený do zápasu. Musíme sa vysporiadať s touto stratou v ofenzíve," reagoval asistent trénera Boris Kitka na absenciu Weissa v zostave belasých.

Zostava Slovana (zdroj: flashscore.sk)

Borjan - Pauschek, Kashia, Bajrič, Lovat - Savvidis, Kankava - Barseghjan, Tolič, Zuberu - Čavrič

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});