Chovan v Slovane definitívne končí: Klub s ním rozviazal zmluvu

Slovenský futbalový brankár Adrián Chovan nebude pokračovať v Slovane Bratislava. Obe strany sa dohodli na rozviazaní kontraktu, ktorý ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Slovenský futbalový brankár Adrián Chovan nebude pokračovať v Slovane Bratislava. Obe strany sa dohodli na rozviazaní kontraktu, ktorý mal platiť do konca nasledujúcej sezóny.

FOTOGALÉRIA: Adrián Chovan

Dvadsaťsedemročný brankár prišiel do Bratislavy v lete 2021. Za Slovan odchytal celkom 79 súťažných zápasov, z toho 39 v lige, 29 v európskych pohároch a 11 v domácom pohári. V 27 prípadoch si udržal čisté konto. Chovan bol súčasťou mužstva, ktoré získalo dva majstrovské tituly (2021/22, 2022/23) a dvakrát hralo skupinovú fázu Európskej konferenčnej ligy UEFA, z toho raz aj jarnú vyraďovaciu fázu. V skupinovej fáze EKL a v jej vyraďovacej časti si Chovan pripísal 14 štartov.

Nová posila belasých sa už ukázala s dresom.
Borjan nútene do Slovana: V Belehrade ho nechcel tréner Zobraziť článok

"Adriánovi Chovanovi ďakujeme za všetko, čo pre Slovan odviedol, a želáme všetko dobré v ďalšej kariére i osobnom živote," uviedol klub na oficiálnej stránke.

Slovan počas leta angažoval kanadského reprezentačného brankára Milana Borjana, ktorý prišiel na hosťovanie do konca sezóny z FK Crvena zvezda Belehrad.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});