Tenista Alexander Zverev má problém: Ďalšia partnerka ho udala za napadnutie!

Napadnutie partnerky? Nemecká tenisová hviezda Alexander Zverev (26) nemá problémy len na kurte, ale aj v súkromí. Po vypadnutí vo Wimbledone ...
  • Zdroj: Getty Images

Napadnutie partnerky? Nemecká tenisová hviezda Alexander Zverev (26) nemá problémy len na kurte, ale aj v súkromí. Po vypadnutí vo Wimbledone už v 3. kole musí v rodnej krajine čeliť obvineniam bývalej partnerky z napadnutia.

FOTOGALÉRIA: Alexander Zverev

Stanica RTL informovala, že Brenda Pateaová nahlásila svojho bývalého partnera za napadnutie. Súd už na základe podnetu štátneho zastupiteľstva preveruje obvinenia. Ani jedna strana sa zatiaľ k črtajúcemu sa sporu nevyjadrila.

Zverev randil s Brendou od roku 2019, v jednej domácnosti žili zhruba rok a z ich vzťahu sa narodila dcérka Mayla (2).

Sašovi určite nepomôže fakt, že z podobného útoku bol obvinený už v roku 2021. Súd vtedy podanie Olgy Šarypovovej odmietol pre nedostatok dôkazov. „Spravodlivosť zvíťazila,“ komentoval verdikt športovec, ktorý je v súčasnosti vo vzťahu s modelkou a herečkou Sophiou Thomallovou.

Zverev bol ešte pred rokom svetovou dvojkou, ale pre zranenia a sériu neúspešných turnajov sa prepadol na koniec prvej dvadsiatky. Včera nastúpil v 2. kole na turnaji v Bastade, keď v 1. kole vyradil Slováka Molčana (6:4, 3:6, 7:5).

Čínska tenistka Čang Šuaj napokon zápas skrečovala.
Škandál v Budapešti: Rozhodcovia pomohli Maďarke, súperka sa psychicky zložila Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});