Juraj Kucka spoznal svoj trest: V Mostare hrať nebude!

Slovenský futbalista Juraj Kucka zo Slovana Bratislava dostal dvojzápasový dištanc sa pohryznutie Nega Ekofa počas úvodného zápasu 1. ...

Slovenský futbalista Juraj Kucka zo Slovana Bratislava dostal dvojzápasový dištanc sa pohryznutie Nega Ekofa počas úvodného zápasu 1. predkola Ligy majstrov proti luxemburskému FC Swift Hesper (1:1).

Fotogaléria

Tridsaťšesťročný stredopoliar tak nepomôže mužstvu ani v prvom stretnutí druhého predkola v Mostare. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

Jurajovi i Slovanu prestížne derby vyšlo.
Slovenský Suarez?! Juraj Kucka pohrýzol protihráča! Zobraziť článok


Klub dostal aj finančnú pokutu za vniknutie jednotlivca na hraciu plochu po skončení zápasu a taktiež za hádzanie plastových pohárov na hraciu plochu. "Belasí" však neuviedli výšku finančnej sankcie. Slovan tak na domáce stretnutie s Mostarom nebude mať obmedzenú kapacitu hľadiska.

Vľavo Juraj Kucka, vpravo Nego Ekofo (Hesper) a v pozadí Jaba Kankava (ŠK Slovan).
Kucka sa ospravedlnil: Súper ma nechcel pustiť, štípal a doškriabal ma do krvi! Zobraziť článok

"Z našej strany urobíme maximum pre to, aby sa vbehnutie jednotlivca na hraciu plochu neopakovalo. Zároveň chceme všetkých vyzvať a požiadať, aby sa do budúcna zdržali hádzania akýchkoľvek predmetov na hraciu plochu. Prípadné opakovanie týchto prehreškov bude mať za následok ďalšie a vážnejšie disciplinárne sankcie. Chceme, aby ste mohli byť opäť náš dvanásty hráč," uviedol klub.

Fanúšik po zápase Slovana s Hesperom chcel napadnúť rozhodcu.
Chuligáni na Slovane vyčíňali: Jeden chcel biť rozhodcu, druhý útočil hasiacim prístrojom na ľudí! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});