Chuligáni na Slovane vyčíňali: Jeden chcel biť rozhodcu, druhý útočil hasiacim prístrojom na ľudí!

Polícia mala po stretnutí Slovana Bratislava s luxemburským Hesperom Swift (1:1) v úvodnom kvalifikačnom zápase Ligy majstrov plné ruky ...
  • Zdroj: reprofoto facebook Polícia SR

Polícia mala po stretnutí Slovana Bratislava s luxemburským Hesperom Swift (1:1) v úvodnom kvalifikačnom zápase Ligy majstrov plné ruky práce s chuligánmi.

FOTOGALÉRIA: Slovan - Hesper Swift

Slovan Bratislava vstúpil do kvalifikácie Ligy majstrov domácim súbojom s luxemburským tímom Hesper Swift (1:1). Zápas priniesol poriadnu drámu pred takmer 15-tisícovým publikom. Nádherný gól Vladimíra Weissa mladšieho z priameho kopu či červená karta, ktorú dostal Juraj Kucka po uhryznutí protihráča.

No poriadna dráma to bola aj po zápase. Jeden z fanúšikov chcel napadnúť priamo na ihrisku ukrajinského rozhodcu, ktorý sa prezentoval viacerými kontroverznými rozhodnutiami a karty rozdával ako na bežiacom páse. Napokon ho musela spacifikovať až Polícia SR, ktorá o incidente informovala na svojom facebooku.

Tréner Slovana Vladimír Weiss st.
Tréner Weiss reaguje na Kuckov incident: Chápem ho, bol premotivovaný Zobraziť článok

„Pár minút po ukončení zápasu neznámy muž, oblečený iba v krátkych nohaviciach, počas rozptylu fanúšikov, vybehol na hraciu plochu, kde sa pokúsil napadnúť jedného z rozhodcov. Muž podozrivý z narušenia verejného podujatia po tomto incidente zo štadióna ušiel a na Vajnorskej ulici, oproti budove Okresného riaditeľstva PZ Bratislava III bol príslušníkmi PZ obmedzený na osobnej slobode. Po zadokumentovaní skutku poverený príslušník začal trestné stíhanie vo veci prečinu výtržníctva. Podozrivý muž sa nachádza v cele policajného zaistenia," informovala Polícia SR o úspešnom zásahu proti chuligánovi.

To však nebol jediný moment, ktorý ochrancovia zákona a verejného poriadku museli riešiť po stretnutí Slovana Bratislava v Lige majstrov. Ďalší chuligán zas ukradol z priestorov štadióna na Tehelnom poli hasiaci prístroj a zaútočil na ľudí.

Jurajovi i Slovanu prestížne derby vyšlo.
Slovenský Suarez?! Juraj Kucka pohrýzol protihráča! Zobraziť článok

„Presne v čase výtržnosti na hracej ploche, iný fanúšik pri odchode zo štadióna odcudzil z priestorov Národného futbalového štadióna hasiaci prístroj, ktorého obsah vystriekal na ľudí nachádzajúcich sa v blízkosti zastávky MHD na Bajkalskej ulici. Policajti aj tohto muža obmedzili na osobnej slobode a momentálne je v cele policajného zaistenia. Zo strany povereného príslušníka bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu výtržníctva v jednočinnom súbehu prečinu všeobecného ohrozenia," reagovala Polícia SR.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});