Bývalý tenista a Kormúthová chystajú svadbu!? Exmoderátorka prezradila viac

Koniec tajností! Bývalý úspešný slovenský tenista Martin Kližan (34), ktorý sa po skončení športovej kariéry snažil vlani na jeseň uspieť ...
  • 7Galéria
  • Zdroj: instagram.com/kristina_kormuthova/

Koniec tajností! Bývalý úspešný slovenský tenista Martin Kližan (34), ktorý sa po skončení športovej kariéry snažil vlani na jeseň uspieť v komunálnej politike, je opäť vo vzťahu.

Fotogaléria

Čas však ukázal, že ide predsa len o čosi viac ako len priateľstvo. Tenisový búrlivák, ktorý na kurtoch zarobil bezmála 5 miliónov eur, a moderátorka, ktorá musela RTVS opustiť pre rasistický status, už svoju zaľúbenosť netaja.

Pred pár dňami sa spolu objavili aj na rodinnej akcii u Kormúthovcov. Kristína zverejnila zo svadby príbuzného celú sériu záberov tak z veselice, ako aj z kostola. Okrem zaľúbených pohľadov na záberoch vidno, že Martina už berú v rodine Kristíny ako jej partnera.

V rámci zábavného fotografovania si navyše Kristína vybrala tabuľku s veľavravným nápisom: „Nabudúce sa vydávam ja!“

Nový Čas včera oslovil Martina aj jeho lásku s otázkou, či sú pár a uvažujú aj o spečatení svojho vzťahu pred oltárom. „To, že som zverejnila fotografiu, hovorí za všetko. Je to pre mňa veľmi citlivá téma. Nebudem sa viac k tomu vyjadrovať,“ reagovala na naše otázky Kormúthová.

Na snímke Dávid Ďuriš (Žilina) sa teší po strelení gólu.
Žilina rozhodla v infarktovom závere, Hynek: Súpera sme nezlomili Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});