Kurnikovovej a Iglesiasovo tajomstvo odhalené: Prezradil to spevákov brat!

Tajomstvo bývalej hviezdnej tenistky Anny Kurnikovovej (42) a svetoznámeho speváka Enriqueho Iglesiasa (48) prezradené! Preriekol sa ...

Tajomstvo bývalej hviezdnej tenistky Anny Kurnikovovej (42) a svetoznámeho speváka Enriqueho Iglesiasa (48) prezradené! Preriekol sa spevákov brat.

Fotogaléria

FOTOGALÉRIA: Kurnikovová a Iglesias

Bývalá hviezdna ruská tenistka Anna Kurnikovová (42) a španielsky spevák Enrique Iglesias (48) sú spolu už viac ako dve dekády. Fanúšikovia dlhé roky očakávali ich svadbu a nedočkali sa. Teda aspoň nie verejne. Najnovšie totiž "prasklo" ich tajomstvo: v súkromí si prominentná dvojica mala povedať svoje "áno"!

Na archívnej snímke z roku 2022 mladá tenistka Renáta Jamrichová.
Jamrichovej wimbledonská jazda nekončí: Zahrá si už o semifinále! Zobraziť článok

Toto tajomstvo prezradil Julio Iglesias jr., starší brat Enriqueho, v rozhovore pre jednu španielsku reláciu. S moderátorkou Sonsoles Ónegaovou hovoril o víkendovej svadbe jeho nevlastnej sestry a následne sa ho opýtala na to, či Kurnikovová a Enrique mali malú svadbu. A v tom to prišlo!

„To, čo môj brat neuskutočnil, je veľká svadba. S Annou sú spolu už roky a majú tri krásne deti. Moja matka Isabel videla aspoň raz pri oltári všetky svoje deti," vyhlásil starší brat Enriqueho Iglesiasa a nepriamo tak potvrdil, že s Kurnikovovou si už v tichosti povedali svoje "áno" a sú manželia.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});