Opustil Real Madrid a oženil sa s oveľa staršou ženou: Rodičia smútili a on žije ako šejk

Predpovedali mu slávnu futbalovú kariéru, no všetko dopadlo úplne inak.
  • 4Galéria
  • Zdroj: Instagram/carolinestanbury

Predpovedali mu slávnu futbalovú kariéru, no všetko dopadlo úplne inak.

Fotogaléria

Sergio Carrallo je bývalý hráč Realu Madrid a mal byť veľký talent španielskeho futbalu. Ale jeho prechod z mládeže do seniorského futbalu neprebehol veľmi hladko, a tak sa po krátkom pôsobení v treťom tíme Realu v 18 rokoch rozhodol kariéru ukončiť.

Španiel však dnes žije ako milionár, a to všetko vďaka svojej manželke Caroline Stanburyovej. Navyše, je od neho o 18 rokov staršia.

Jej rodina je jednou z najbohatších vo Veľkej Británii a predtým, ako spoznala Caralla, bola 15 rokov vydatá za tureckého obchodníka s ropou Cema Habiba, s ktorým má tri deti. Caroline je v Anglicku známa ako herečka a televízna celebrita, ktorá sa objavila v niekoľkých rôznych seriáloch. Sergio môže vďaka nej žiť ako šejk, hoci futbalom nezarobil ani cent.

Dvojica sa spoznala, keď Carrallo študoval v USA a odvtedy sú stále spolu. „Odkedy sme sa stretli, nerozdelili sme sa. Sme spriaznené duše. Môj otec mi povedal, že ak sa rozídeme, dá mi všetky peniaze sveta a moja mama začala plakať, keď sa dozvedela o našom vzťahu. Nakoniec sa spolu stretli a teraz ju milujú ako svoju vlastnú dcéru,“ povedal Sergio pre Mundo Deportivo.

Do Španielska sa už nevrátil, s Caroline sa natrvalo presťahoval do Dubaja, kde si užíva luxusný život. V roku 2021 sa zosobášili.

Španielsky brankár Sergio Rico.
Stav španielskeho brankára po páde z koňa sa zlepšil: Rodinu už volá menami Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});