Bývalý majster sveta sa poriadne obul do Kyliana Mbappého: Je strašne otravný!

Sága okolo prestupu hviezdneho Kyliana Mbappého (24) neutícha, a to drží všetkých fanúšikov Paríža Saint-Germain vo veľkej neistote. ...
  • Zdroj: TASR/AP

Sága okolo prestupu hviezdneho Kyliana Mbappého (24) neutícha, a to drží všetkých fanúšikov Paríža Saint-Germain vo veľkej neistote. Tento stav však nesmierne irituje bývalého útočníka Christopha Dugarryho.

FOTOGALÉRIA: Kylian Mbappé

Zmluva Kyliana Mbappého s PSG vyprší až budúci rok a francúzsky futbalista oznámil, že ju neplánuje predĺžiť. Zároveň však poprel, že by sa chcel upísať španielskemu Realu Madrid. 

Týmto krokom vyvolal Mbappé poriadny zmätok, ktorý sa nepozdáva práve Christophovi Dugarrymu. Ten s francúzskou reprezentáciou získal titul majstra sveta v roku 1998 a o 2 roky neskôr vyhral aj EURO. Bývalý útočník Bordeaux, AC Milána, Barcelony a Marseille mladšieho krajana ostrými slovami rozhodne nešetril.

Kylian Mbappé momentálne zarezáva v drese francúzskeho národného tímu.
Šumy okolo Kyliana Mbappého neutíchajú: Do boja o jeho služby sa pridal anglický klub Zobraziť článok

„Mal skvelú sezónu, je to veľmi dobrý hráč. Možno je momentálne dokonca najlepší futbalista na svete, ale je strašne otravný. Má neznesiteľnú vlastnosť, ktorá ho núti vyjadrovať sa ku všetkému. Na to, že by vraj mal byť odborníkom na komunikáciu, je to čoraz horšie. Pozrite sa, ako sa správal voči Realu Madrid a ako sa chová teraz k PSG. Súhlasil, že podpíše zmluvu s Realom. Dohodli sa. Potom si to rozmyslel,” nechal sa počuť Christophe Dugarry podľa informácií portálu Foot Mercato pre RMC Sport.

Kylian Mbappé, ktorý si uplynulý víkend plnil reprezentačné povinnosti v rámci kvalifikácie na EURO 2024, prednedávnom opäť dostal otázku, ako bude vyzerať jeho futbalová budúcnosť. „Už som odpovedal, mojou jedinou možnosťou je zostať v PSG. Som pripravený vrátiť sa do klubu na predsezónnu prípravu. Nemusím vysvetľovať, prečo nepredlžujem zmluvu. Mám na to svoje dôvody,” jasne skonštatoval.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});