Len prišiel a už sa má ako v bavlnke: Neuveríte, čo vybavil Real Madrid svojej hviezdnej posile

Prístup na tej najvyššej úrovni. Real Madrid pred nedávnom získal z nemeckej Borussie Dortmund talentovaného Judea Bellinghema (19), ...
  • Zdroj: Northfoto

Prístup na tej najvyššej úrovni. Real Madrid pred nedávnom získal z nemeckej Borussie Dortmund talentovaného Judea Bellinghema (19), ktorý má našliapnuté na hviezdnu kariéru, no vekom je stále iba tínedžer. Z toho dôvodu sa vedenie španielskeho veľkoklubu rozhodlo pre jednu špeciálnu a málo vídanú vec.

FOTOGALÉRIA: Neuveríte, čo vybavil Real Madrid svojej hviezdnej posile

To, že sa od Bellinghama očakávajú veľké veci, si uvedomuje väčšina ľudí z jeho okolia vrátane starostlivej mamy. Tá sa preto spolu so zvyškom rodiny usiluje, aby bol prestup nádejného anglického mladíka čo najviac prospešný pre obe zainteresované strany. 

K splneniu tohto cieľa by mal Bellinghamovi pomôcť dokonca vlastný PR manažér, ktorý sa bude starať o fungovanie hráča mimo ihriska. Pôjde hlavne o spravovanie reklamných a marketingový záležitostí, čo výrazne odbremení anglického záložníka v službách „bieleho baletu".

Spomínaným PR manažérom by sa podľa britského denníka The Sun mal stať Lewis Maddison, ktorý naposledy pracoval pre Anglickú futbalovú asociáciu.

Na snímke vpravo hráč Chelsea Enzo Fernandez a hráč Dortmundu Jude Bellingham v odvete osemfinále Ligy majstrov vo futbale Chelsea Londýn - Borussia Dortmund.
Real Madrid posilnil jeden z najväčších talentov svetového futbalu: Zmluva na šesť rokov Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});