Weiss ml. do krvi rozzúril tábor D. Stredy: Vylúčenie som si vysníval!

Otca, dnes trénera, mali podľa vlastných slov na Žitnom ostrove radi ako hráča. Jeho syna tam však ľudia nenávidia!
  • Zdroj: ik

Otca, dnes trénera, mali podľa vlastných slov na Žitnom ostrove radi ako hráča. Jeho syna tam však ľudia nenávidia!

Po nedeli, keď prilial olej do ohňa, ešte viac. Kapitán bratislavského Slovana Vladimír Weiss ml. (33) vynechal pre svalové zranenie ligové i pohárové derby proti Spartaku Trnava. V šlágri s Dunajskou Stredou sa vypýtal na ihrisko v predposlednej minúte za stavu 2:2 a hneď horela tráva.

FOTOGALÉRIA: Vladimír Weiss ml.

Bol na začiatku akcie, po ktorej trafil Juraj Kucka ruku Miroslava Káčera a líder súťaže mal výhodu pokutového kopu. Weiss ho bezpečne premenil. Počas presunu k sektoru fanúšikov Slovana si vyzliekol dres, za čo videl po žltej karte (pri oslave druhého gólu vybehol z lavičky na trávnik) aj červenú. Pri odchode do kabíny si neodpustil provokačné gesto, keď fanúšikom súpera vystrčil svoj dres a neskôr napínal svaly.

Tí ho zahádzali pohármi s pivom a rôznymi predmetmi, pričom Kucka, Barseghjan a Kankava mu robili ochranku pred rozhnevanými hráčmi DAC. „O takomto zápase som sníval. To, že som si vyzliekol dres, som si vysníval. Preto som to dnes aj urobil. Pri oslave druhého gólu som dostal už piatu žltú kartu a vedel som, že v Banskej Bystrici aj tak hrať nebudem. Všetko vyšlo tak, ako som si želal. Keď niekto verí v zázraky, dnes sa jeden stal,“ vyhlásil po zápase. Vďaka jeho víťaznému gólu Slovan odskočil rivalovi na rozdiel piatich bodov a k obhájeniu titulu mu stačí v posledných dvoch zápasoch zisk jediného bodu.

Po Messiho návšteve sa okamžite objavili špekulácie o jeho možnom odchode do Saudskej Arábie
Messiho prestup je hotová vec: Dostal ohromný kontrakt! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});