Tak toto je megaškandál! Mladá milenka podviedla Piquého s Guardiolom?!

S objavom, ktorý vyráža dych vyrukovali katalánske noviny Sport. Napísali, že mladá milenka Gerarda Piquého (36), ktorá spôsobila krach ...
  • 9Galéria
  • Zdroj: Instagram.com/clarachiamartireal, TASR/AP

S objavom, ktorý vyráža dych vyrukovali katalánske noviny Sport. Napísali, že mladá milenka Gerarda Piquého (36), ktorá spôsobila krach jeho manželstva s populárnou speváčkou Shakirou (46), spáva aj s inými ženatými mužmi.

Fotogaléria

Meno Clara Chia Martiová (24) spoznal svet potom, čo vyšlo najavo, že jej pričinením roky podvádzal bývalý slávny španielsky futbalistu matku svojich dvoch detí, kolumbijskú speváčku Shakiru.

Postupne vyšlo najavo, že Piqué a Clara sa spoznali vo futbalistovom podniku Kosmos, kde Clara pracovala ako stážistka. Hoci sa Gerard so Shakirou rozviedli len minulý rok, ukázalo sa, že Clara bola jeho milenkou už oveľa dávnejšie..

Hoci sa zdá, že vzťah medzi futbalistom a jeho mladou milenkou je dokonalý, katalánsky Sport verí, že je to len zdanie, že sa už stihli navzájom podviesť. Piqué sa vraj vyspal s atraktívnou právničkou, zatiaľ čo Clara – tomu neuveríte! – sa vyspala s bývalým trénerom svojho priateľa, Pepom Guardiolom, ktorý momentálne šéfuje Manchestru City.

Vekový rozdiel medzi nimi dvoma je 28 rokov a poznajú sa vraj dlho. Clara totiž chodila do jednej školy s Guardiolovými deťmi, dvomi dcérami Mariou a Valentinou a jedným synom Mariusom. Nie je známe, čo na to hovorí Guardiola, no určite nadšený nie je.

Dlhoročný kapitán Interu Bratislava Radoslav Kunzo (48) je nezvestný!
Mimoriadne pátranie: Bývalý slovenský futbalista je nezvestný! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});