Na Štadióne pod Zoborom sa bude hrať už v apríli: Ambiciózny projekt pripravil program pre celú rodinu

Klub amerického futbalu Nitra Knights odštartoval sezónu kvalitnej českej najvyššej ligy počas posledného víkendu na trávniku Ostrava ...
  • Zdroj: Nitra Knights

Klub amerického futbalu Nitra Knights odštartoval sezónu kvalitnej českej najvyššej ligy počas posledného víkendu na trávniku Ostrava Steelers, kde nestačil na domáci celok a podľahol mu 0:14.

Klub, ktorý pred sezónou posilňoval káder o amerických hráčov a amerického trénera je pripravený svoju silu ukázať už v zápase, ktorý sa bude hrať v nedeľu na trávniku Přerov Mammoths.

Koncentrácia hráčov a vedenia sa sústredí okrem prvých duelov sezóny najmä na prvý domáci zápas, ktorý sa bude hrať na vynovenom Štadióne pod Zoborom už 30. apríla. Do Nitry zavíta Ústí nad Labem Blades a súboj sa začne od 14:00 h.

Fanúšikovia sa môžu tešiť na atraktívny sprievodný program vrátane cheerleaderiek, súťaží či programu pre deti. Knights odohrajú celkovo na domácom štadióne päť duelov a lístky na zápasy, ktoré pobavia celú rodinu sú už aktuálne v predaji v sieti predpredaj.sk.

 

 

Nitra aktuálne disponuje najlepším štadiónom v celej súťaži a rozhodne patrí medzi najzaujímavejšie projekty z pohľadu predsezónnych príprav a zmien, ktoré sa v klube uskutočnili. Okrem nových hráčov totiž do tímu zavítal aj generálny partner Samuel Vetrák, ktorého zámerom medzi inými je priniesť do tohto športu viac profesionalizácie v každom smere.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk