Najlepší priateľ Schumachera poslal odkaz celému svetu: Celý čas ho navštevujem...

Jean Todt, pravdepodobne najlepší priateľ Michaela Schumachera (54) a jeho bývalý šéf v tíme Ferrari, odmietol v rozhovore pre Corriere ...

Jean Todt, pravdepodobne najlepší priateľ Michaela Schumachera (54) a jeho bývalý šéf v tíme Ferrari, odmietol v rozhovore pre Corriere della Sera početné špekulácie o zlom zdravotnom stave legendy F1.

Fotogaléria

Jean Todt má k Schumacherovi dokonca prístup v jeho dome na brehu Ženevského jazera, kde ho podľa vlastných tvrdení navštevuje dvakrát do mesiaca. Otázky novinárov ho nahnevali.

„Prosím, nechajte ho na pokoji. Rešpektujte želanie jeho manželky Corinny a detí. Samozrejme, všetci vieme, aké sú následky tej nehody. Ale každý, kto verejne tvrdí, že niečo vie, tak klame. Celý ten čas ho navštevujem. On a jeho rodina je aj moja rodina,“ povedal dnes 77-ročný Francúz, ktorý v rokoch 2000 až 2004 vyhral s Michaelom v tíme Ferrari päť po sebe idúcich majstrovských titulov v F1.

Todt už prezradil, že pri svojich návštevách u Schumachera sledujú staré preteky Formuly 1, no nikdy úplne neopísal, aký je skutočný zdravotný stav legendárneho jazdca.

Nemec Michael Schumacher.
Zverejnili súkromné fotky Schumachera: Fanúšikovia zostali prekvapení Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk