Ronaldova Georgina spustila na internete búrku: Stačila len jedna veta!

Georgina Rodriguez (29), partnerka portugalského futbalistu Cristiana Ronalda (38), nahnevala fanúšikov na sociálnej sieti. Stačila len ...

Georgina Rodriguez (29), partnerka portugalského futbalistu Cristiana Ronalda (38), nahnevala fanúšikov na sociálnej sieti. Stačila len fotka a jedna veta.

Fotogaléria

Odkedy je Georgina vo vzťahu s Ronaldom, môže mať všetko, čo chce. Drahé šperky, autá či dovolenky. Portugalská hviezda dokonca platí každý mesiac 100-tisíc eur za starostlivosť o deti a chod domácnosti. Nechýba pestúnka, kuchár, upratovačka či záhradník.

Georgina je síce „žienka domáca“, no na Instagrame ju sleduje viac ako 40 miliónov ľudí a za každý príspevok zarobí približne 60-tisíc eur.

Argentínčanka navyše rozbehla módnu značku, venuje sa reklame a sociálnym sieťam. Fanúšikovia ju napriek tomu kritizujú, že absolútne nič nerobí. Georgina sa rozhodla, že im zavrie ústa jedným príspevkom. „Ďalší skvelý deň v práci, aby neskôr netvrdili, že bohatí nepracujú,“ napísala partnerka Cristiana Ronalda. Komentár zverejnila spolu s fotkou, na ktorej sa objavila so šálkou kávy a s luxusnou kabelkou za tisíce eur.

Príspevkom rozprúdila ešte väčšie vášne medzi ľuďmi na internete, ktorí jej komentár označili za úbohý, dehonestujúci či ironický.

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo.
Exportný gól Cristiana Ronalda z 30 metrov: Za pár hodín milióny zhliadnutí! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});