O čo si koledoval, to dostal: Kristián Pospíšil dal drzému súperovi ostrú príručku!

Začal si s nesprávnym... Kelly Klima nebude na slovenského reprezentanta spomínať v dobrom. Drzý Američan z Mladej Boleslav vyzval do ...
  • Zdroj: TASR/Oliver Ondráš

Začal si s nesprávnym... Kelly Klima nebude na slovenského reprezentanta spomínať v dobrom. Drzý Američan z Mladej Boleslav vyzval do pästného súboja Kristína Pospíšila, svoje rozhodnutie rýchlo oľutoval.

U našich západných susedov v stredu odštartovali boje o kvalifikáciu do štvrťfinále play-off. Jednu z dvojičiek vytvorili Mladá Boleslav a Kometa Brno, kde pôsobí aj slovenský hokejový útočník Kristián Pospíšil.

Krátko pred koncom stretnutia sa na ľade strhla hromadná mela, ktorej hlavnou postavou bol zámorský forvard Kelly Klima. Američan sprevádzaný piskotom domácich fanúšikov si pri odchode na striedačku neváhal rypnúť do hráčov Brna. Dávka adrenalínu mu akoby nestačila a z ničoho nič si to namieril priamo za rodákom zo Zvolena. Nuž, po tejto odozve mu už pravdepodobne znovu na nervy brnkať nebude...

Kristián Pospíšil pomohol víťazstvu Brna v pomere 4:2 gólom a asistenciou. Keďže k tomu pridal atraktívnu pästnú výmenu, pripísal si známy „hetrik Gordieho Howea“.

Filip Mešár momentálne pôsobí v zámorskej juniorskej súťaži OHL.
Mešár v zámorí neskóroval už takmer mesiac: Expert z Montrealu pozná príčinu! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});