Vedenie talianskeho klubu terčom nechutných vyhrážok: Balík s odrezanou prasačou hlavou!

Vedenie Sampdorie Janov sa opäť stalo terčom násilných vyhrážok. Do sídla predposledného tímu talianskej najvyššej futbalovej súťaže ...
  • Zdroj: TASR/AP

Vedenie Sampdorie Janov sa opäť stalo terčom násilných vyhrážok. Do sídla predposledného tímu talianskej najvyššej futbalovej súťaže bol doručený balík s odrezanou prasačou hlavou. Informovala o tom agentúra Reuters.

FOTOGALÉRIA: Sampdoria Janov

Zásielka ako z filmu bola určená bývalému predsedovi klubu Massimu Ferrarovi a súčasnému podpredsedovi Antoniu Romeiovi. K balíku bol pripojený odkaz: „Najbližšie tam budú vaše hlavy".

Prípadom sa už zaoberá miestna polícia, vedenie Sampdorie navyše nečelí podobným vyhrážkam prvýkrát. Pred pár týždňami bola do sídla klubu doručená obálka s nábojom a listom s vyhrážkami, ktoré boli adresované bývalému majiteľovi Edoardovi Garronemu a Ferrerovi.

Hlavný tréner Chelsea Graham Potter.
Šéf lavičky Chelsea čelí odporným vyhrážkam: Smrť tebe a tvojim deťom! Zobraziť článok

Sedemdesiatjedenročný Ferrero odstúpil z čela klubu v roku 2021. Urobil tak v reakcii na jeho zadržanie kvôli finančným podvodom. Tie však s futbalom nijako nesúviseli a v súčasnosti klub naďalej riadi prostredníctvom rodinnej firmy.

V Serii A Sampdoria okupuje predposledné miesto s odstupom ôsmich bodov na priečky zaisťujúce záchranu v najvyššej súťaži. Celok z Janova v doterajších 23-och kolách dokázal zvíťaziť len dvakrát a momentálne ťahá sedemzápasovú šnúru bez výhry.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});