Nastúpi City na kľúčovú bitku s Arsenalom aj s Haalandom? Guardiola prehovoril

Tréner futbalistov Manchestru City Pep Guardiola ani deň pred stredajším šlágrom Premier League na trávniku Arsenalu Londýn nevedel, ...
  • Zdroj: TASR/AP

Tréner futbalistov Manchestru City Pep Guardiola ani deň pred stredajším šlágrom Premier League na trávniku Arsenalu Londýn nevedel, či bude mať k dispozícii Erlinga Haalanda.

Najlepší ligový kanonier si cez víkend v domácom súboji proti Aston Ville (3:1) poranil stehenný sval a v polčase musel striedať.

 
Jude Bellingham (vpravo) v súboji o loptu počas duelu Ligy majstrov.
Kto je najdrahším futbalistom sveta? Na vrchole rebríčka nie je ani Haaland či Mbappé Zobraziť článok

"Momentálne to stále neviem," odpovedal Guardiola na otázku, či bude nórsky útočník proti Arsenalu hrať. "Čaká nás dôležitý zápas, no máme pred sebou ešte pätnásť ďalších duelov a môže sa stať mnoho vecí," vyhlásil Guardiola.

Futbalisti City majú na druhom mieste tabuľky trojbodové manko na Arsenal, ktorý má navyše zápas k dobru. "Toto je najsilnejší Arsenal od môjho príchodu do City v roku 2016. Prvú polovicu sezóny mali neuveriteľnú. Keď sme pred pár týždňami na nich narazili v FA Cupe, pocítili sme ich silu a odhodlanosť. Bude to bitka na všetkých úrovniach," povedal Guardiola pre AP.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});