Atsu je po zemetrasení stále nezvestný: Dojemný odkaz legendy Chelsea!

Ani po takmer týždni ho nedokázali nájsť... Ghanský futbalista Christian Atsu je po tureckej katastrofe stále nezvestný. Emotívny odkaz ...
  • Zdroj: Getty Images

Ani po takmer týždni ho nedokázali nájsť... Ghanský futbalista Christian Atsu je po tureckej katastrofe stále nezvestný. Emotívny odkaz mu poslal jeho legendárny krajan Michael Essien.

Futbalový svet uprostred týždňa potešila správa o nájdení hráča Hataysporu. Napokon sa ukázalo, že šlo o zlú identifikáciu zo strany záchranárov a Christian Atsu je stále nezvestný. Kde sa aktuálne nachádza je tajomstvom už šesť dní.

Strach o svojho dobrého kamaráta a bývalého spoluhráča má aj Michael Essien. „Stále sa modlím za môjho kamaráta, že je nažive,“ napísal dvojnásobný anglický šampión na Instagram ku fotografii, na ktorej je s Atsuom počas pôsobenia v londýnskej Chelsea.

Niekdajší úspešný stredopoliar vyjadril podporu všetkým obetiam ničivého zemetrasenia. „Súcitím so všetkými obyvateľmi Turecka a Sýrie, najmä s rodinami obetí tragédie. Každý život je dôležitý a dúfam, že turecká vláda a ľudia na celom svete budú aj naďalej poskytovať podporu, aby sa zachránilo čo najviac ľudí.“

Anglický fanúšik na sobotný duel Premier League tak skoro nezabudne.
Provokácie ho vyšli draho: Fanúšik Chelsea skončil po tvrdom knokaute na vozíku! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});