Shakirine vyspievané urážky Piquého majú úspech: Hit zarobil 2,5 milióna dolárov

Rozchod dvoch slávnych ľudí po jedenástich rokoch a dvoch deťoch stále zamestnáva médiá i sociálne siete. V súčasnosti je najsledovanejším ...
  • Zdroj: Instagram/shakira

Rozchod dvoch slávnych ľudí po jedenástich rokoch a dvoch deťoch stále zamestnáva médiá i sociálne siete. V súčasnosti je najsledovanejším rozchod kolumbijskej speváčky Shakiry (45) a bývalého španielskeho futbalistu Gerarda Piqueho (35), ktorý popová diva pretavila do piesne, ktorá žne miliónové úspechy.

Shakire už podľa španielskych médií pieseň, v ktorej si riadne podala svojho ex, zarobila milióny, no ešte viac má pieseň vzhliadnutí. Za dva týždne si ho vypočulo na YouTube 230 miliónov používateľov!

Gerad Piqué a Clara.
Piqué odhodil s novou priateľkou zábrany: Nahá fotka z postele! Zobraziť článok

Speváčka rozpracovala v piesni, ktorú legendárny barcelonský futbalista podviedol a ponížil. Mnohé „hlášky“ z nej už pomaly zľudoveli. Napr.: "Ferrari ste vymenili za Twingo." "Rolex ste vymenili za Casio." "Mohli by ste aj trochu popracovať na mozgu." "Správaš sa ako šampión, ale keď som ťa potrebovala, vyšlo tvoje najhoršie ja," atď.

ODCHOD: Piqué sa pred 2 mesiacmi lúčil s kariérou.
Shakiru vymenil za túto krásku! Piqué ukázal svoju novú priateľku Zobraziť článok

Verejná spoločnosť na zdieľanie videí musí previesť na konto latino divy 512-tisíc dolárov (469-tisíc eur), okrem toho dostáva 500 000 dolárov (458-tisíc eur) od Amazonu, 360 000 dolárov (330-tisíc eur) od Spotify a 1,2 milióna dolárov (1,1 mil. eur) od Apple Music, čo znamená, že len táto jedna pieseň jej doteraz zarobila viac ako 2,5 milióna dolárov (2,3 mil. eur). Mimochodom, skladba o Piquém zaznamenala na YouTube rekord po 63 miliónoch zhliadnutí za 24 hodín, čím sa stala najobľúbenejšou latino skladbou na platforme.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk