Ronaldo trénuje a čaká na ponuku. Zostana na Britských ostrovoch?

Chystá sa veľké prekvapenie! Cristiano Ronaldo (37) možno obetuje veľké peniaze a vzdá sa prestupu do Saudskej Arábie. Portugalská futbalová ...
  • Zdroj: SITA/AP

Chystá sa veľké prekvapenie! Cristiano Ronaldo (37) možno obetuje veľké peniaze a vzdá sa prestupu do Saudskej Arábie. Portugalská futbalová superhviezda totiž zrejme zostane v niektorom z popredných európskych klubov!

Už v počiatočných fázach majstrovstiev sveta v Katare sa Ronaldove cesty s Manchesterom United definitívne rozišli. Dôvodom bol škandál, ktorý Cristiano spustil otvoreným rozhovorom, v ktorom svojich chlebodarcov zvozil až po čiernu zem.

V hre ešte nedávno bola „petrodolárová“ ponuka zo Saudskej Arábie. Tam údajne CR7 núkali až 200 miliónov eur za sezónu. Ako sa však ukazuje, bývalý hráč Realu Madrid má stále ambície hrať na najvyššej úrovni, ale na starom kontinente. Podľa portálu „Tribal Football“ sa po dlhých mesiacoch konečne našiel ochotný záujemca o 5-násobného víťaza zlatej lopty.

Arsenal Londýn hľadá náhradu za zraneného Gabriela Jesusa. CR7 by mohol byť pre Gunners dobrou krátkodobou možnosťou na dosiahnutie svojich cieľov. Londýnčania sú momentálne na čele Premier League s päťbodovým náskokom pred Manchestrom City. Ronaldove skúsenosti a predovšetkým fakt, že Portugalčan by ešte mohol chcieť dokázať svoju veľkosť, dáva prestup do Arsenalu zmysel.

Cristiano Ronaldo nastúpil proti Švajčiarom až na záverečnú štvrťhodinu.
Cristiano Ronaldo sa vracia do Realu Madrid: Klub jeho ponuku prijal! Zobraziť článok

Sám 37-ročný futbalista v rozhovore pre Piersa Morgana spomenul, že sa mu veľmi páči hra „Gunners“ a práve tomuto tímu praje vyhrať titul v Premier League hneď po Manchestri United. „Najprv Manchester United, ak nie, potom Arsenal. Toto je tím, ktorý rád sledujem. Páči sa mi aj ich tréner. Majú dobré mužstvo. Ak Manchester United nevyhrá Premier League, budem rád, ak sa to podarí Arsenalu,“ povedal Ronaldo.

CR7 momentálne nemá v úmysle oddychovať na dovolenke. V Španielsku je už pár dní a pripravuje sa individuálne v tréningovom centre Realu Madrid.

Portugalčan Goncalo Ramos je hviezdou šampionátu aj po vypadnutí Portugalska.
Ramos spôsobil na MS poriadny rozruch: Video ako masturbuje je hitom internetu! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});