Cristiano Ronaldo sa vracia do Realu Madrid: Klub jeho ponuku prijal!

Hviezdny portugalský útočník Cristiano Ronaldo (37) späť v Reale Madrid! Klub prikývol na jeho ponuku a umožnil mu trénovať.
  • Zdroj: SITA/AP

Hviezdny portugalský útočník Cristiano Ronaldo (37) späť v Reale Madrid! Klub prikývol na jeho ponuku a umožnil mu trénovať.

Cristiano Ronaldo sa vrátil tam, kde prežil mimoriadne úspešné roky svojej kariéry - do Realu Madrid! Presnejšie, klub mu poskytol svoje zázemie na tréning. Hviezdny portugalský útočník po nevydarených MS v Katare trénoval individuálne v madridskom Valdebebas. Sám pracoval na inom ihrisku, na akom zvyčajne trénujú hráči "bieleho baletu". Napriek tomu však jeho prítomnosť vyvolala značný rozruch, informuje španielska Marca.

Cristiano Ronaldo v príspevku na sociálnej sieti Instagram priznal, že jeho sen triumfovať na MS sa rozplynul.
Ronaldov sen o titule na MS sa rozplynul: Končí reprezentačnú kariéru? Zobraziť článok

Ronaldo predčasne skončil v Manchesteri United po zverejnení kontroverzného rozhovoru, v ktorom kritizoval pomery v klube, jeho vedenie či trénera Erika ten Haga. Po vypadnutí Portugalska vo štvrťfinále MS v Katare s Marokom požiadal hviezdny útočník sám vedenie Realu Madrid, aby mu umožnilo trénovať v ich zariadeniach, aby sa mohol udržiavať vo forme, kým si nájde nový klub.

Madridský klub prijal žiadosť Ronalda a umožnil mu na tréning využívať svoje zariadenia. Aj to demonštruje skvelý vzťah, ktorý futbalista a Real Madrid stále majú. Napriek tomu, pre CR7 neexistuje žiadna možnosť vrátiť sa do Realu. Po odchode z Madridu, kde pôsobil v rokoch 2009 až 2018, hrával za taliansky Juventus Turín a anglický Manchester United.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});