Úbohá oslava Argentínčanov: Po semifinále zneuctili chorvátsky dres!

Keď pred štyrmi rokmi v skupine D zdolali na MS v Rusku futbalisti Chorvátska Argentínu 3:0 (góly: Rebič, Modrič, Rakitič) prišlo po ...
  • Zdroj: TASR/AP

Keď pred štyrmi rokmi v skupine D zdolali na MS v Rusku futbalisti Chorvátska Argentínu 3:0 (góly: Rebič, Modrič, Rakitič) prišlo po zápase k sklamaniu.

FOTOGALÉRIA: Argentina - Chorvátsko

Messi a jeho spoluhráči po záverečnom hvizde okamžite opustili trávnik a až na výnimky si s hráčmi Chorvátska nepodali ruky.

Teraz síce k podaniu rúk prišlo, ale ani napriek tomu, že Argentínčania na rozdiel od zápasu v roku 2018 mali úplne inú náladu (vyhrali 3:0 a postúpili do finále), sa opäť nezachovali v dobrom svetle.

Na snímke vľavo argentínsky útočník Lionel Messi strieľa svoj úvodný gól z penalty, vpravo prekonaný chorvátsky brankár Dominik Livakovič.
Britské legendy v tom majú jasno: Penalta proti Chorvátom sa kopať nemala! Zobraziť článok

Po stretnutí Messi a spol. v kabíne rozpútali oslavu. Skákali od radosti, spievali fanúšikovské pesničky. Popri tom použili chorvátske dresy ako šály, s ktorými mávali od radosti z víťazstva. Paulo Dybala zverejnil na sociálnej sieti oslavné video z kabíny, na ktorom je zachytený moment, ako jeden z Argentínčanov hádže chorvátsky dres, ktorý si po zápase s jedným z hráčov Chorvátska vymenil, do smetného koša. Moment, ktorý úplne právom nahneval celý národ od Jadranu...

 

@paulodybala VAMOS ARGENTINAAAAA 💙💙💙💙#fyp #argentina #worldcup ♬ sonido original - Paulo Dybala

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});