Messi rozzúril hviezdneho boxera: Modli sa, aby som ťa nenašiel!

Hviezdny argentínsky útočník Lionel Messi (35) v rámci divokej oslavy víťazstva v kabíne kopol do mexického dresu ležiaceho na podlahe. ...
  • Zdroj: SITA/AP

Hviezdny argentínsky útočník Lionel Messi (35) v rámci divokej oslavy víťazstva v kabíne kopol do mexického dresu ležiaceho na podlahe. Vyprovokoval tým boxerskú legendu Canela Alvareza (32), ktorý mu posiela drsný odkaz!

FOTOGALÉRIA: messi a canelo

Argentína po šokujúcej prehre so Saudskou Arábiou (1:2) v úvodnom vystúpení na MS v Katare dokázala zvládnuť dôležitý súboj s Mexikom (2:0) a vykresala postupovú nádej. Kapitán Lionel Messi bol ústrednou postavou duelu, keď najskôr brilantnou strelou otvoril skóre a následne prihrával na druhý gól Albicelestes.

Americký klub je presvedčený o tom, že Lionel Messi s nimi podpíše kontrakt.
Briti to berú ako hotovú vec: S týmto klubom podpíše Messi zmluvu! Zobraziť článok

Po tomto triumfe vypukla v šatni Argentíny divoká oslava. Zábery kolujú na sociálnych sieťach a vidieť na nich, ako v jednom momente rozjarený Messi odkopne mexický dres, ktorý leží na podlahe pri jeho nohách. Toto gesto poriadne nahnevalo hviezdneho mexického boxera Canela Alvareza (32), ktorý posiela Argentínčanovi drsný odkaz!

„Videli ste, že Messi umýva podlahu naším dresom a vlajkou?," reagoval Canelo Alvarez na twitteri. „Radšej by sa mal modliť k Bohu, aby som ho nenašiel. Tak ako ja rešpektujem Argentínu, musí on rešpektovať Mexiko! Nehovorím o krajine ako celku, len o hlúpostiach, ktoré robil Messi."

Marek Hamšík sa zápasom s Čile rozlúči so slovenskou reprezentáciou.
Súťaž k MS vo futbale 2022: Výhercovia dresov s podpisom Mareka Hamšíka Zobraziť článok

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});