Stávkari prerobili na Argentíne veľké peniaze! Tá suma vám vyrazí dych

Pokiaľ sa v úvode MS stávkarom darilo, pretože vyhrávali samí favoriti, prehra Argentínčanov so Saudskou Arábiou všetko zmenila. V susednom ...

Pokiaľ sa v úvode MS stávkarom darilo, pretože vyhrávali samí favoriti, prehra Argentínčanov so Saudskou Arábiou všetko zmenila. V susednom Česku hlásia stávkové kancelárie, že ľudia na tomto zápase šampionátu v Katare prerobili 30 miliónov českých korún (1 231 125 eur).

Fotogaléria

Naopak, tí, ktorí verili Arabom, si mohli prísť na pekné peniaze. Jeden zo stávkujúcich zarobil dokonca 1,7 milióna českých korún (69 763 eur)! Podľa oslovených stávkových kancelárií, pochopiteľne, väčšina fanúšikov v susednej krajine verila Argentínčanom. Na ich výhru stavilo viac ako 99 % tipujúcich. Tipéri, ktorí na Argentínčanov stavili, však nakoniec prehrali. Našli sa však aj odvážlivci, ktorí stavili na Saudskú Arábiu. A vyhrali pekné sumy!

Nikdy sa  neštítil  povedať  na rovinu,  čo si naozaj  myslí.
Tréner Jurkemik po blamáži Argentíny so Saudskou Arábiou: Messi zažil taký šok ako my proti Kuvajtu! Zobraziť článok

Jeden český tipujúci dokonca stavil 65 000 korún (2 667 eur) na kurz 26:1. Zarobil tak dohromady krásnych 1,7 milióna korún (69 763 eur). Naopak, najvyššia stavená suma na Argentínu bola v Česku v hodnote 200-tisíc korún (8 207 eur).

Prísť o takúto sumu, to naozaj zamrzí! Nový Čas v súvislosti s týmto duelom oslovil aj slovenské stávkové kancelárie, do uzávierky tohto vydania však nereagovala ani jedna z nich.

Smutné, čo sa deje: Tragicky zahynul ďalší slovenský futbalista († 18) Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});