Ronaldo odkryl svoje želanie: Messi? Prečo nie, bolo by to krásne

Portugalského futbalistu Cristiana Ronalda (37) nevyviedla z miery dráma, ktorá sa v mediálnom priestore strhla po jeho miestami až príliš ...

Portugalského futbalistu Cristiana Ronalda (37) nevyviedla z miery dráma, ktorá sa v mediálnom priestore strhla po jeho miestami až príliš „úprimnej spovedi“ poskytnutej britskému novinárovi Piersovi Morganovi.

Fotogaléria

Médiá špekulovali i o vzťahu medzi Ronaldom a reprezentačným spoluhráčom Brunom Fernandesom, s ktorým hrávajú v manchesterskom tíme. Ich zvítanie na zraze národného mužstva pôsobilo chladne, no CR7 tvrdí, že si z Fernandesa iba chcel vystreliť. „Robil som si žarty, pretože priletel neskoro. Tak som sa ho spýtal, že cestoval loďou. Bol to len vtip a médiá z toho urobili búrku. Ešte raz však opakujem. Atmosféra v národnom tíme je výborná,“ dodal Ronaldo, pre ktorého je turnaj v Katare pravdepodobne posledná šanca vyhrať majstrovstvá sveta.

Tvrdí, že pociťuje tlak, ale nepripúšťa si ho. „Tlak je viac-menej rovnaký ako vždy. Zaoberám sa tým už od malička. Niekedy ho zvládam dobre, niekedy nie. Závisí to od situácie, momentu a emócií. Nie som dokonalý, ale cítim sa pripravený znášať tlak, keď musím,“ skonštatoval Cristiano Ronaldo, ktorý by si v Katare chcel zahrať vo finále proti Argentíne Lionela Messiho. „Bolo by to krásne,“ zakončil.

Marek Hamšík sa zápasom s Čile rozlúči so slovenskou reprezentáciou.
Súťaž k MS vo futbale 2022: Výhercovia dresov s podpisom Mareka Hamšíka Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});