Shakira odriekla účasť na otvorení MS v Katare: Waka waka nebude!

Ďalšia správa, ktorá organizátorov nepoteší! Popová hviezda Shakira (45) oznámila, že nevystúpi na otváracom ceremoniálu futbalových ...
  • Zdroj: TASR/AP

Ďalšia správa, ktorá organizátorov nepoteší! Popová hviezda Shakira (45) oznámila, že nevystúpi na otváracom ceremoniálu futbalových majstrovstiev sveta v Katare.

Informáciu priniesol španielsky portál marca.com s odvolaním sa na program "El programa de Ana Rosa", ktorý zverejnil s kolumijskou hviezdou rozsiahly rozhovor.

Ikonická pieseň „Waka Waka" z majstrovstiev sveta 2010 v Juhoafrickej republike, svoju účasť na šou zrušila. Pritom práve jej hit si zo všetkých piesní komponovaných pre futbalové svetové šampionáty získal naozaj svetovú popularitu.

Podľa správ z najbližšieho okolia speváčky ju nedávny rozvod s bývalým španielskym futbalovým reprezentantom Gerardom Piquém natoľko zasiahol, že nie je psychicky pripravená na vystupovanie.

Nie vystúpeniu v Katare už predtým oznámili aj Rod Stewart a Dua Lipa, ktorá rázne odmietla správy sociálnych sietí, že bude spievať na otvorení, no oznámila, že fandiť bude Anglicku.

FIFA zatiaľ nepotvrdila, koho môžeme vidieť na nedeľňajšom otváracom ceremoniáli, no podľa tlačových správ tam určite bude kapela Jung Kook a očakáva sa aj vystúpenie Robbieho Williamsa.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});