Bývalý reprezentant sa obul do Slafkovského: Nezlepšuje sa, stagnuje!

Nedarí sa mu! Slovenský hokejový útočník Juraj Slafkovský (18) v posledných štyroch zápasoch NHL nebodoval. V posledných troch dokonca ...

Nedarí sa mu! Slovenský hokejový útočník Juraj Slafkovský (18) v posledných štyroch zápasoch NHL nebodoval. V posledných troch dokonca nevystrelil ani na bránku a v posledných tretinách ho tréner nechával na striedačke.

Fotogaléria

Jeho slabšiu formu si všimol aj bývalý elitný kanadský reprezentant Simon Gagné (42), ktorý v podcaste La Poche Bleue krizoval výkony rodáka z Košíc.

Tomáš Tatar prispel gólom k víťazstvu New Jersey na ľade Floridy 4:2.
Tatar spečatil výhru Devils, Slafkovský v závere už viac sedel ako hral Zobraziť článok

"Nedarí sa Montrealu, nedarí sa ani jemu. V útočnom pásme mi pripadá úplne stratený. Tri zápasy za sebou bez streleckého pokusu je pre útočníka z prvých dvoch útokov niečo neakceptovateľné. Canadiens sa musia rozhodnúť, čo s ním urobia. Je už neskoro, aby ho poslali na juniorské MS, kde by opäť získal stratené sebavedomie? Desať dní by sa bez neho zaobišli, šampionát je blízko Montrealu. Druhá možnosť pre neho je farma v AHL," vraví Gagné na adresu draftovej jednotky.

Slafkovský odohral zatiaľ v NHL 28 zápasov, na konte má 10 kanadských bodov za 4 góly a 6 asistencií.

Kamera úplne zmenila príchod Slafkovského na štadión.
Slafkovský opäť baví internet: Aha, ako reagoval, keď zbadal kameru! Zobraziť článok

"Nezlepšuje sa, stagnuje! Posledný gól strelil ešte na začiatku decembra, v celej sezóne ich má len štyri. Všetci vieme, že to nie je nový McDavid, Matthews či Crosby, ale chýbajú mi pri ňom záblesky formy. Tie teraz vôbec nemá," dodal bývalý kanadský hokejista, ktorý si v NHL obliekal dres Philadelphii, Tampy Bay, Los Angeles či Bostonu.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});