Veronika je zamilovaná až po uši: Kto je Zuzulovej nový chlap?

Už je to vonku! Bývalá slovenská lyžiarka Veronika Velez-Zuzulová (38) pred pár mesiacmi oznámila, že sa po desiatich rokoch rozvádza ...
  • 9Galéria
  • Zdroj: instagram/veronikavelezzuzulova

Už je to vonku! Bývalá slovenská lyžiarka Veronika Velez-Zuzulová (38) pred pár mesiacmi oznámila, že sa po desiatich rokoch rozvádza s Francúzom Romainom Velezom. Teraz je všetko inak a opäť má dôvod na radosť, pretože si podľa všetkého našla novú známosť, ktorou sa už stihla pochváliť na sociálnych sieťach.

Fotogaléria

Zuzulovej pritom len nedávno stroskotalo manželstvo, môže byť dôvodom práve nová známosť? S Romainom Velezom má Veronika krásneho synčeka Jula. „Áno, môžem potvrdiť, že sa rozvádzam. Ešte je to stále v procese a spolu s Romainom sa snažíme, aby to prebehlo bez problémov. A hlavne, aby náš syn Jules netrpel,“ prezradila po krachu manželstva Veronika pre Nový Čas.

Teraz je však všetko inak. Velez-Zuzulová opäť žiari šťastím. Zamilovaná Veronika zverejnila fotografiu s novým priateľom. „To je on,“ napísala k fotke a pridala navyše srdiečko. Obaja pôsobia na snímke veľmi spokojne. Od fanúšikov dostala pod príspevok stovky gratulácií.

Podľa informácií Nového Času by malo ísť o muža menom Gaspard Valette Morel (35), ktorý je lezecký tréner z francúzskeho Chamonix. Práve na horách sa rozhodla Zuzulová počas rozvodu často odreagovať svoju myseľ. „Keď som bola malá, tak ma ocino doviedol k horolezectvu. Vtedy sme spolu veľmi často lozili po skalách,“ povedala nedávno Zuzulová pre Nový Čas.

Víťaz mužského zjazdu, Švajčiar Beat Feuz.
Olympijský šampión oznámil zásadnú správu: Končím! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});