Marocký hrdina Achraf Hakimi si na MS spravil skvelé meno: Konečne som slávnejší ako moja žena!

Príbehy a emócie! Presne o tom sú primárne futbalové majstrovstvá sveta, rovnako, ako aj iné vrcholové športové podujatia. Jedným z takých ...

Príbehy a emócie! Presne o tom sú primárne futbalové majstrovstvá sveta, rovnako, ako aj iné vrcholové športové podujatia. Jedným z takých príbehov je určite aj životná cesta marockého hrdinu v Katare Achrafa Hakimiho (24).

Fotogaléria

Ten má momentálne hneď niekoľko dôvodov na úsmev, preto sa rozhodol pred stredajším semifinále s Francúzskom trošku si zažartovať.

Marocký futbalista Achraf Hakimi (24) bol nepochybne jednou z najvýraznejších hviezd majstrovstiev sveta. Severoafrický národ sa stal prvým tímom z kontinentu, ktorý sa dostal do semifinále svetového šampionátu po tom, čo v sobotu vyradil Portugalsko. Zatiaľ čo jeho vystúpenia zaujali predstavivosť a srdcia fanúšikov z celého arabského sveta aj mimo neho, mnohým bude pomerne neznáma jeho manželka - Hiba Abouk. Hrdina Maroka má totiž doma najkrajšiu herečku sveta.

Sexica Abouk získala v roku 2014 na Cosmopolitan Beauty Awards práve tento prestížny titul. Párik spolu navyše vychováva aj dve deti. Hakimi sa narodil v Madride po tom, čo jeho rodičia opustili skromný život v Maroku. Abouk je nádherná herečka tuniského a líbyjského pôvodu, ktorá sa taktiež narodila v Madride.

„Konečne som slávnejší ako moja žena,“ zasmial sa schuti pred novinármi po osemfinálovej bitke so Španielskom Hakimi, keď z bieleho bodu rozhodol „panenkovským“ spôsobom. Jeho radosť a žartovanie po zápase boli preto vskutku odôvodnené. Hakimiho gól posunul Maroko po prvý raz v histórii do štvrťfinále MS. V ňom si africké zoskupenie poradilo aj s futbalovým gigantom z Portugalska na čele so superhviezdnym Cristianom Ronaldom. Dajme sa preto prekvapiť, aký koncert predvedie sympatický futbalista v stredu v semifinále proti Francúzsku.

Francúzské médiá označili marockého trénera za mága.
Tréner Maroka má pred historickým semifinále jasný plán, Deschamps myslí len na postup do finále Zobraziť článok

Kto je Hiba Abouk (36)?

Jej herecká kariéra odštartovala v roku 2010, keď hrala v komediálnom seriáli La isla de los nominados na televíznom kanáli Cuatro. Ale bolo to v roku 2014, keď sa dostala do centra pozornosti svojím debutom v El Principe, kriminálnom seriáli, ktorý sledovalo viac ako päť miliónov divákov - a v ktorom hrá hlavnú úlohu. V tom istom roku jej bola odovzdaná prestížna cena Women’s Beauty Icon na Cosmopolitan Beauty Awards.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});