Umelá inteligencia radí Weissovi, čo môže robiť po kariére: Bude vodič autobusu?

Keď kapitán Slovana Vladimír Weiss ml. (34) po spečatení titulu schladil fanúšikov správou, že možno pre pretrvávajúce zdravotné problémy ...

Keď kapitán Slovana Vladimír Weiss ml. (34) po spečatení titulu schladil fanúšikov správou, že možno pre pretrvávajúce zdravotné problémy ukončí kariéru, hneď sa vynorili úvahy, čo by mohol robiť.

Fotogaléria

Nápadom fanúšikov sa medze nekládli, my sme z nich vybrali slušné a vtipné námety, pričom umelá inteligencia vygenerovala, ako by najlepší hráč našej ligy z ostatných sezón v nich vyzeral.

Koniec kariéry je deň čo deň bližšie, vyhlásil najmladší z futbalového rodu Weissovcov. Dôvodom je to, že v tejto sezóne ho ešte viac trápili zranenia než predtým. „Mal som zranenie achilovky, čo je citlivé miesto a veľmi ťažko som sa z toho dostával,“ prezradil.

Zranený hrať nemôže

To však nebolo všetko, keď sa už zdalo, že achilovka drží a nebolí, objavil sa ďalší problém. Krátko po návrate prišlo nešťastné zranenie prsného svalu, čo je pre futbalistu veľmi netypické zranenie. A to akoby ešte prinieslo myšlienky o konci kariéry. „Snažím sa dohnať, čo som zameškal, ešte si schuti zahrať a po sezóne sa rozhodnem,“ uviedol.

Zároveň vzdal už aj úvahy o tom, že by sa mohol predstaviť na ME 2024, kde by však rád videl spoluhráčov Davida Strelca (23) a Nina Marcelliho (18). „Pred časom som svoje nenominovanie nechápal, ale teraz by, samozrejme, mali ísť na EURO hráči, ktorí si to vybojovali a majú najlepšiu formu,“ pripojil s tým, že na národný dres však ešte myslí.

Pokračovať v čítaní
Odporúčame z TIVI.sk
 
});