Niečo sa deje so Schumacherom? Kroky rodiny vás prekvapia

Legendárny nemecký pilot F1 Michal Schumacher (55) mal pred viac ako dekádou vážnu nehodu. Odvtedy je mimo očí verejnosti. Jeho rodina ...

Legendárny nemecký pilot F1 Michal Schumacher (55) mal pred viac ako dekádou vážnu nehodu. Odvtedy je mimo očí verejnosti. Jeho rodina teraz spravila prekvapujúce rozhodnutie.

Fotogaléria

Predávajú rodinný majetok

Nákladná liečba ale za tie roky poriadne vyčerpala rodinný rozpočet a tak manželka Corinna je nútená predať časť majetku. Do aukcie ide dať Schumacherovu zbierku hodiniek, na ktorých zarobí slušný balík peňazí.

Slávny aukčný dom Christie's uviedol, že na aukcii v Ženeve, ktorá sa bude konať 13. mája, bude medzi poprednými položkami osem luxusných hodiniek, ktoré boli predtým súčasťou súkromnej zbierky nezabudnuteľného nemeckého pilota Formuly 1.

„Naša aukčná sieň úprimne ďakuje rodine Schumacherovcov za prejavenú dôveru. S hrdosťou predstavujeme tieto jedinečné hodinky z Michaelovej zbierky. Je to výnimočný moment pre nadšencov hodiniek a fanúšikov Formuly 1,“ povedal Remi Guillemin, šéf aukčného domu Christie's.

Svetové médiá informujú, že rodina Schumacherovcov na predaji ôsmich kusov hodiniek inkasuje viac ako štyri milióny eur. Získané peniaze majú byť použité na nákladnú liečbu sedemnásobného majstra sveta.

Na archívne fotke Gina s otcom Michaelom a bratom Mickom.
Veľká zmena v živote Schumachera: TOTO sa stane po prvý raz od nehody Zobraziť článok

Na snímke Michael Schumacher a dcéra Gina.
Schumacherova dcéra oznámila veľkú novinku: Emotívna fotka s otcom! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});