Dni trénera Calzonu sú v Neapole zrejme spočítané: Pre slovenskú repre ho ochránil Conte?!

Aj keď prebral SSC Neapol z agónie a je stále v hre o pohárovú Európu, zdá sa, že jeho dni sú v meste pod Vezuvom zrátané. Tréner Francesco ...
  • Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

Aj keď prebral SSC Neapol z agónie a je stále v hre o pohárovú Európu, zdá sa, že jeho dni sú v meste pod Vezuvom zrátané. Tréner Francesco Calzona (55), ktorý vedie súčasne aj slovenskú reprezentáciu, priznal, že nedostal novú zmluvu od Partenopei.

„Nový kontrakt mi neponúkol. Mám zmluvu, ktorá vyprší v júni. Zároveň som viazaný so Slovenským futbalovým zväzom (SFZ). Je to zvláštne manželstvo troch strán, neviem, ako sa to skončí, ale Neapol je momentálne môj život. Ak dôjde k najhoršiemu, chcem tu zanechať aspoň pozitívnu spomienku. Uvidíme, čo bude,“ doplnil Calzona.

Člen výkonného výboru SFZ Ladislav Jurkemik pre Nový Čas prezradil, že ak by Neapol chcel Calzonu na dlhšie obdobie, musel by ho vykúpiť, pričom zväz by hľadal nového trénera.

ODMIETOL MILIÓNY

V Taliansku však už považujú pomaly za hotovú vec, že novým trénerom Partenopei bude od leta domáci Antonio Conte, ktorý si dal po konci v Tottenhame ročnú prestávku. Ten mal údajne vyhrať súboj o teplé miestečko s Vincenzom Italianom (46), ktorý vedie Fiorentinu.

Calzona by tak mal byť mimo hry. Agent FIFA Serxhio Mezi pre 1 Station Radio čerstvo povedal: „Podľa toho, čo viem, Conte už podpísal zmluvu s De Laurentiisovým Neapolom. Je teda zbytočné, aby sa hovorilo o ďalšom kandidátovi.“ Prezradil aj to, že Conte nedávno odmietol ponuku z arabského sveta na 27 miliónov eur, keďže uprednostnil klub spod Vezuvu.

Camila onedlho privedie na svet Hulkovi druhé dieťa.
Futbalista Hulk sa po piaty raz stane otcom: Druhé dieťa od sexi netere! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});